Θα μας τρελάνει η McLaren;

Διαβάζοντας κάποιος τις πρόσφατες δηλώσεις του διευθυντή της McLaren F1 Team, Zak Brown, είτε θα τον περάσει για τρελό, είτε θα πειστεί πως έχει ταλέντο στις πολιτικά ορθές τοποθετήσεις.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κι αυτό διότι ο Αμερικανός μίλησε για τη Honda όχι απλά με τα καλύτερα λόγια αλλά αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο νέας συνεργασίας των δύο πλευρών στο μέλλον. Πράγμα που τουλάχιστον

με τον τρόπο που μετά από μόλις τρία χρόνια ολοκληρώθηκε πρόωρα το δεκαετές συμβόλαιο που είχαν η βρετανική ομάδα με την ιαπωνική εταιρεία.

«Είμαστε ευγνώμονες στη Honda. Είναι σπουδαία εταιρεία, με σπουδαίους ανθρώπους και η μεταξύ μας σχέση ήταν πάντα ισχυρή. Ακόμα είναι. Δεν θα απέκλεια το να τρέξουμε ξανά μαζί, τους εύχομαι τα καλύτερα αλλά εμείς έπρεπε να πάρουμε μερικές δύσκολες αποφάσεις για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας», είπε ο Brown στο Sky Sports.

Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, ειδικά σε σχέση με τη McLaren, στη Formula 1 ποτέ μη λες ποτέ. Πάντως το 2018 η ιστορική ομάδα θα τρέχει με υβριδικές μηχανές της Renault ενώ η Honda θα προμηθεύει κατ’ αποκλειστικότητα τη Scuderia Toro Rosso.

Keywords
Τυχαία Θέματα