Θα μπορούσε να είναι έτσι το επόμενο Mitsubishi Lancer;

14:57 8/7/2019 - Πηγή: NewsAuto

Το υπάρχουν Lancer, η δέκατη γενιά του μοντέλου, είναι κοντά μας από το 2007 και εξακολουθεί να διατίθεται σε κάποιες χώρες. Τα ψηφιακά σκίτσα που δείχνουν την επόμενη γενιά του, δεν είναι της Mitsubishi αλλά μάλλον έχει έρθει η ώρα να τα «δει» και εκείνη λίγο πιο ζεστά.

Στο μέλλον, το όνομα Lancer θα επανέλθει πολύ δυναμικά, πάνω σε μια παγκόσμια πλατφόρμα και θα αφορά ένα αυτοκίνητο που θα διατεθεί σε όλες τις χώρες όπου η Mitsubishi

έχει εκπροσώπηση. Στη λογική της εξέλιξης με τη σχεδιαστική γραμμή της Mitsubishi (Dynamic Shield), η Kolesa από τη Ρωσία (που έχει κατά καιρούς παρυσιάσει διάφορα ανάλογα σκίτσα) παρουσιάζει ένα ψηφιακό σκίτσο που θα μπορούσε να είναι το Mitsubishi Lancer στην 11η γενιά του.

Αναμφίβολα είναι ένα πολύ συνεπές σχέδιο, που αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει την εικόνα τόσο του μοντέλου, όσο και της μάρκας γενικότερα. Θα μπορούσε να χρησιμοποιεί πολλά από τα στοιχεία του Renault Megane Sedan και να κάνει τη δική του «καριέρα» στις αγορές όπου η Mitsubishi συνεχίζει και έχει εμπορική παρουσία. Το σκίτσο προφανώς και είναι τελείως υποθετικό αλλά είναι αρκετά επιτυχημένο και αισθητικά άρτιο.

The post Θα μπορούσε να είναι έτσι το επόμενο Mitsubishi Lancer; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα