Τα video highlights της ένατης ειδικής του Ράλι Ντακάρ 2020

Η ολοκλήρωση της ένατης εκ των δώδεκα ειδικών διαδρομών του φετινού Ράλι Ντακάρ, έφερε και κορύφωση της μάχης για τη νίκη στην κατηγορία των αυτοκινήτων!

Μετά από πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα μάχης με τα αφιλόξενα εδάφη της Σαουδικής Αραβίας, μόλις 6μιση λεπτά χωρίζουν τους τρεις πρώτους. Με τον νικητή της διαδρομής στο Γουαντί Αλ Νταουασίρ και τερματισμό στη Χαράντ, Stephane Peterhansel να καταδιώκει το δίδυμο κορυφής τον Carlos Sainz και Nasser Al-Attiyah που έχουν απόσταση μεταξύ τους στα μόλις… 24 δευτερόλεπτα.

Όπως κάθε ημέρα, οι διοργανωτές ετοίμασαν videos

με τις καλύτερες στιγμές από κάθε κατηγορία, πραγματικά καθηλωτικά εν δράσει πλάνα αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Ξεκινώντας φυσικά από τις κατηγορίες των αυτοκινήτων και των side by side, εκεί όπου πρώτευσε ο Blade Hildebrand της Red Bull Off-Road Junior Team…

Ακολουθεί η ανασκόπηση της έβδομης ειδικής του πιο επικού αγώνα στον πλανήτη, που αφορά στις κατηγορίες των μοτοσυκλετών και Quads, όπου νικητές της ημέρας ήταν οι Pablo Quintanilla και Ignacio Casale αντίστοιχα…

Και τέλος την ανασκόπησης της ημέρας για την κατηγορία των φορτηγών όπου τον καλύτερο χρόνο σημείωσε για τέταρτη συνεχόμενη ειδική διαδρομή, ο Andrey Karginov της Kamaz!



Διαβάστε εδώ όλα όσα έγιναν στην ΕΔ9 και πως έχουν διαμορφωθεί οι γενικές κατατάξεις ανά κατηγορία.

The post Τα video highlights της ένατης ειδικής του Ράλι Ντακάρ 2020 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα