Συνεργασία Mercedes, Emirates και Jeremy Clarkson (vid)

Η γνωστή αεροπορική εταιρεία Emirates Airlines πρόσφατα έπεισε με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, τον παρουσιαστή Jeremy Clarkson να μιλήσει για την προώθηση της νέας πρώτης τάξης, ένα νέο εγχείρημα της εταιρείας.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο Clarkson στο παρακάτω βίντεο περιγράφει μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά που διατίθενται σε όσους είναι τυχεροί για να

πετάξουν σε αυτό το διάστημα με την Emirates. Και λέμε τυχεροί, καθώς αυτό το εισιτήριο είναι πιθανό να κοστίσει μια περιουσία.

Για να πείσει τους πελάτες της πόση άνεση μπορεί να τους προσφέρει, η Emirates συνεργάστηκε με τη Mercedes-Benz, διασφαλίζοντας ότι τα αεροπλάνα της θα προσφέρουν την κατάλληλη πολυτέλεια.

Ονομάζουν ένα χώρο «seating area». Πρόκειται για μία σουίτα πρώτης κατηγορίας που συνοδεύεται από καθίσματα που γίνονται κρεβάτι, μίνι μπαρ και μια τηλεόραση με οθόνη 32 ιντσών, στην οποία μπορείτε να διασκεδάσετε σε μία μεγάλης διάρκειας πτήση, καθώς υπάρχουν 2.500 κανάλια ψυχαγωγικών επιλογών.

Οι νέες ιδιωτικές σουίτες είναι οι πρώτες στον κλάδο που κλείνουν πλήρως με συρόμενες πόρτες που εκτείνονται μέχρι την οροφή της καμπίνας, εξασφαλίζοντας ένα ασύγκριτο επίπεδο ιδιωτικότητας.
Η Emirates έχει τοποθετήσει κάμερες υψηλής ευκρίνειας έξω από το αεροπλάνο, επιτρέποντας στους επιβάτες που κάθονται στη μέση της καμπίνας της πρώτης θέσης να μπορούν να απολαμβάνουν στο έπακρο την θέα.

Η Emirates έχει πάρει στοιχεία, τα οποία αφορούν τον σχεδιασμό, από την Mercedes-Benz S-Class και τα έχει ενσωματώσει σε αυτόν τον πολυτελή χώρο. Πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτή την καμπίνα πρώτης θέσης είναι τα ίδια με μίας S-Class. Το σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος σχετίζεται με αυτό που υπάρχει στη Mercedes.

Υπάρχουν και πρόσθετα οφέλη σε όσους πετούν στις πρώτης κατηγορίας σουίτες εκτός αεροσκάφους. Ένας οδηγός θα φτάσει στην πόρτα σας για να σας παραλάβει με μία S-Class και να σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα