Έρχεται στις αρχές του 2018 η BMW X2

13:29 6/7/2017 - Πηγή: NewsAuto

H οικογένεια των coupe crossover μοντέλων της BMW θα αποκτήσει ένα ακόμη μέλος μετά την έλευση της νέας X2, η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις X1 & X3.

Κώστας Φούζας ([email protected])

Έχοντας παρουσιαστεί ήδη ως πρωτότυπο (φωτογραφίες του concept στο τέλος του άρθρου), η νέα BMW X2 θα ξεκινήσει την παραγωγή της στα τέλη του 2017, ώστε οι πρώτες παραγγελίες να παραδοθούν στους αγοραστές τους στις αρχές του 2018.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, είμαστε έναν χρόνο πριν το ξεκίνημα της παραγωγής της νέας BMW X2, η οποία θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο το οποίο παρουσίασε η γερμανική εταιρεία στην Έκθεση του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο.

Το νέο μοντέλο θα έχει επίσης ως βάση του τη BMW X1 αποτελώντας ουσιαστικά την crossover-coupe έκδοσή της, όντας παράλληλα και το μικρότερο αυτοκίνητο του είδους της BMW, κάτω από τις BMW X6 και X4. Η γερμανική εταιρεία θα προσφέρει την Χ2 με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να υπάρξει και έκδοση M, με 2λιτρο turbo 4κύλινδρο μοτέρ.

Σχεδιαστικά, όπως προείπαμε το νέο crossover-coupe της BMW θα βασιστεί πάνω στην πρωτότυπη X2, χωρίς όμως τους μεγάλους εμπρόσθιους αεραγωγούς ή τον υπερβολικό πίσω διαχύτη του πρωτότυπου. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που παρουσιάζουμε στην αρχή του άρθρου (πηγή εικόνας autoexpress).

Keywords
Τυχαία Θέματα