Στην… πρίζα το 25% των BMW που θα πωλούνται έως το 2021!

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αυξάνει το προσωπικό που απασχολείται στην παραγωγή εξαρτημάτων για ηλεκτρικά ΙΧ.

Η BMW θα αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα για την παραγωγή ηλεκτρικών εξαρτημάτων στο εργοστάσιο που λειτουργεί στο Dingolfing στη νότια Γερμανία. Η BMW κατασκευάζει περίπου 300.000 οχήματα ετησίως στο εργοστάσιο, το μεγαλύτερο της στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των plug-in μοντέλων και περίπου 18.000 άνθρωποι εργάζονται στο εργοστάσιο.

Ο

αριθμός των εργαζομένων στην κατηγορία των εξαρτημάτων μετάδοσης θα αυξηθεί στα 1.400 από τα 600 μέχρι το τέλος του έτους και θα αυξηθεί στα 2.000 σε μεσοπρόθεσμη βάση, ανακοίνωσε η BMW. Το εργοστάσιο κατασκευάζει τις σειρές 3, 4, 5, 7 και 8. Από το 2021, το εργοστάσιο θα κατασκευάσει επίσης το iNext ηλεκτρικό crossover ενώ επίσης παράγει και ηλεκτρικούς κινητήρες και μπαταρίες.

Ανταποκρινόμενοι τους αυστηρότερους κανόνες εκπομπών CO2 και υπό την απειλή προστίμων πολλών εκατομμυρίων ευρώ, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων εντείνουν τις προσπάθειές τους για την πώληση ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων.

Η BMW στοχεύει οι πωλήσεις υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκίνητων να αποτελέσουν το ένα τέταρτο των νέων ταξινομήσεων οχημάτων έως το 2021!

Διαβάστε επίσης:

Ο όμιλος VW επενδύει στην Ελλάδα!

Ο Βόρειος Οδικός ‘Αξονας Κρήτης θα βοηθήσει την οδική ασφάλεια

Αποκλειστικό! Αυτές είναι οι αλλαγές στους δασμούς των αυτοκινήτων

The post Στην… πρίζα το 25% των BMW που θα πωλούνται έως το 2021! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα