Σε δοκιμές το Audi RS Q8 στο Nurburgring

Το Q8, η ναυαρχίδα των SUV της Audi βρίσκεται προ των πυλών και η εταιρία ήδη βρίσκεται σε φάση δοκιμών της κορυφαίας, καυτής έκδοσης RS.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Το 2018 είναι μια χρονιά με ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα και πολλά νέα μοντέλα για την Audi. Ανάμεσά τους και το Q8, η ναυαρχίδα των SUV της εταιρίας, η οποία σύμφωνα

με τους ιθύνοντες αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Audi.

Το Q8 βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με την Bentley Bentayga, το VW Touareg αλλά και την Lamborghini Urus, και σημειώνουμε ιδιαίτερα την τελευταία για να τονίσουμε πως είναι απόλυτα λογική η κίνηση της Audi να παρουσιάσει από την δική της πλευρά μια σπορ εκδοχή του μεγάλου coupe SUV της.

Το RS Q8 απαθανατίστηκε λοιπόν σε φάση δοκιμών στο Nurburgring και παρά το γεγονός πως η εταιρία δεν έχει διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να υποθέσουμε πως θα υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την δίδυμη Urus. Κα΄τι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε μια ισχύ της τάξης των 600 ίππων και φυσικά ένα ανάλογα δυναμικό οδηγικό προφίλ.

Όσο για την εμφάνιση παρά την παρουσία καμουφλάζ μπορούμε να διακρίνουμε τους χαμηλούς, επιθετικούς προφυλακτήρες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις εκδόσεις RS, καθώς και τους τεράστιους τροχούς με τα ευμεγέθη φρένα αλλά και τις μεγάλες διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα