Προς ανανέωση η Jaguar XF Sportbrake

H XF πλησιάζει στο μέσο της ζωής της και οι άνθρωποι της Jaguar εργάζονται ήδη πάνω στο ανανεωμένο μοντέλο τόσο για την sedan όσο και για την station έκδοση. Απτή απόδειξη οι κατασκοπικές φωτογραφίες από τις δοκιμές της Sportbrake σε δημόσιο δρόμο.

Η ανανεωμένη έκδοση της Jaguar XF Sportbrake που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμών πιάστηκε στα πράσα από τον φωτογραφικό φακό των κατασκόπων όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες

που ακολουθούν.

Η Sportbrake έκανε την εμφάνισή της με βαρύ καμουφλάζ από την μέση και κάτω με την οροφή και τις κολώνες να είναι τα μοναδικά σημεία που δεν είχαν καλυφθεί. Οι εξωτερικές αλλαγές αναμένεται να επηρεάσουν την σχεδίαση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων αλλά και τους προφυλακτήρα ενώ κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να δούμε και με την σχεδίαση του πίσω μέρους του κομψού station. Οι αλλαγές θα είναι σύμφωνες και με εκείνες που θα πραγματοποιηθούν στο sedan.

Ακόμη περισσότερες αναμένεται να είναι οι διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό της Jaguar XF. Όπως είδαμε και στην XE, το μοντέλο της Jaguar θα αναβαθμιστεί στον τομέα της πληροφόρησης του οδηγού αλλά και σε εκείνον της ψυχαγωγίας και θα φέρει οθόνη με διαγώνιο 12,3 ίντσες για τον πίνακα πληροφοριών του οδηγού. Παράλληλα αναβαθμισμένο θα παρουσιαστεί και το σύστημα πολυμέσων της XF, ενώ την εμφάνισή της θα κάνει και μια δεύτερη οθόνη αφής που προορίζεται για τον έλεγχο του κλιματιστικού αλλά και των αεριζόμενων-θερμαινόμενων καθισμάτων. Ως εκ τούτου θα αναθεωρηθεί και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας αλλά και εκείνη του τιμονιού με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην καμπίνα να είναι ακόμη υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με το μοντέλο που γνωρίζουμε σήμερα.

Στα των κινητήρων τα μοτέρ πετρελαίου θα έχουν δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές για να συμμορφώνονται με τους μελλοντικούς και αυστηρότερους κανονισμούς αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων. Παράλληλα εικάζεται ότι στην γκάμα θα προστεθεί και μια ήπια υβριδική έκδοση που θα χρησιμοποιεί έναν εν σειρά 6κύλινδρο κινητήρα turbo με ισχύ που θα ανέρχεται στους 395 ίππους και ροπή που θα ξεπερνά τα 50 κιλά.

Η επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης XF τοποθετείται χρονικά στο δεύτερο μισό του 2020.

Πηγή: Carscoops

The post Προς ανανέωση η Jaguar XF Sportbrake appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα