Πόσο πουλήθηκε η Delta Integralle του Kankkunen; Ουάου…

13:11 5/8/2017 - Πηγή: NewsAuto

Η Lancia Delta Integralle έχει γράψει ανεξίτηλα το όνομά της στην αυτοκινητική ιστορία του πλανήτη. Είτε στους αγώνες αυτοκινήτου είτε στο δρόμο τη συνοδεύει δικαίως ένα φωτοστέφανο. Πρόκειται για τον καλύτερο εκπρόσωπο των τεσσάρων τροχών διαχρονικά. Αυτό εξαργύρωσε μεγαλοπρεπώς η συγκεκριμένη σε δημοπρασία…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Η Delta Integralle, στήθηκε περήφανη με το αγέρωχο στιλ της σε δημοπρασία που έλαβε χώρα στο Σίλβερστοουν της Μεγάλης Βρετανίας στις 27

Ιουλίου. Πολλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο σύμβολο της αυτοκίνησης, με προσφορές διόλου ευκαταφρόνητες οικονομικά. Ο ένας μοναδικός και αποφασισμένος να την αποκτήσει όμως, χρίστηκε με επιτυχία, έναντι του ποσού των 251.000 ευρώ, προκειμένου να την παρκάρει στο προσωπικό γκαράζ.

Η συγκεκριμένη Delta Integralle δεν είναι όποια και όποια, αλλά αυτή που οδηγήθηκε περίτεχνα τη δεκαετία του ‘90 από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή των Ράλι, Juha Kankkunen. Στο αγωνιστικό παλμαρέ των επιτυχιών της συγκαταλέγονται οι εξής διακρίσεις: μια πέμπτη θέση στο Ράλι 1000 Λιμνών, μια τέταρτη θέση στο Ράλι του San Remo αλλά και μια δέκατη στο RAC. Η κατάσταση της σύμφωνα με πληροφορίες είναι άριστη.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Silverstone Nick Whale δήλωσε: “Το αυτοκίνητο είναι ένας πραγματικός μύθος και ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, σαφώς είχε μεγάλη ζήτηση. Ήταν μια εκπληκτικά επιτυχημένη πώληση αγωνιστικού αυτοκινήτου“.

Keywords
Τυχαία Θέματα