Πόσο ακριβά μπορεί να πωληθεί ένα παλιό VW Microbus;

Υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους αυτό το Volkswagen Microbus Deluxe θα μπορούσε να πουληθεί για κάτι παραπάνω ευρώ από την τιμή ενός νέου Audi R8 V10 Plus. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο παλιός είναι αλλιώς τελικά…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Πρώτον, είναι η εξαιρετικά συλλεκτική έκδοση με τα 23 παράθυρα εξοπλισμένη με την ηλιοροφή «Samba» και άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές και, δεύτερον, αποκαταστάθηκε πλήρως στις εργοστασιακές

προδιαγραφές χρησιμοποιώντας όλα τα πρωτότυπα τμήματα. Σαφώς, ο αναστηλωτής έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς το Microbus διαθέτει μια πανέμορφη εργασία με δύο τόνους βαφής, σωστούς τροχούς και ελαστικά, δερμάτινα καθίσματα, ταχύμετρο σε μίλια ανά ώρα και μια φιλόξενη καμπίνα που μπορεί να υιοθετήσει 8 επιβάτες μαζί με τον οδηγό.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό, βοήθησαν να διακριθεί σε διάφορες εκδηλώσεις της Δυτικής όχθης, συμπεριλαμβανομένου του Hillsborough το 2014, ενώ συνέλεξε διάφορα βραβεία σε κάθε διοργάνωση που έλαβε χώρα.

Λεπτομέρειες σχετικά με πόσα km έχει διανύσει δεν έχουν κυκλοφορήσει από την RMSothebys, η οποία θα αναλάβει τη δημοπρασία του στη Νέα Υόρκη, στις 6 Δεκεμβρίου. Το Microbus θα προσφέρεται χωρίς επιφύλαξη, μεταξύ 150.000 και 225.000 δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα