Πως θα ήταν ένα Audi e-tron σε πεντάθυρη έκδοση

14:50 9/1/2020 - Πηγή: NewsAuto

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva μας παρουσιάζει τη δική του προσέγγιση σχετικά με ένα μελλοντικό χάτσμπακ βασισμένο στο Audi e-tron.

Το 2019, η Audi παρουσίασε το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το e-tron αρχικά σε SUV έκδοση, ενώ στα τέλη της χρονιάς λανσαρίστηκε

και η κουπέ έκδοσή του, το e-tron Sportback. Ποιο θα είναι το μέλλον της συγκεκριμένης γκάμας; Σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, η οικογένεια «e-tron» αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια να επεκταθεί, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί ολοένα και αυστηρότερους κανονισμούς σχετικά με τις εκπομπές ρύπων.

Ο γνωστός για τα ψηφιακά του σχέδια, καλλιτέχνης Kleber Silva μας προσφέρει τώρα μία νέα προσέγγιση του e-tron, αυτή τη φορά σε ένα πεντάθυρο μοντέλο. Όπως παρατηρούμε και από τα πρώτα σκίτσα, το χάτσμπακ ηλεκτρικό μοντέλο συνδυάζει στοιχεία, γνωστά από τα υπόλοιπα μοντέλα της Audi, όπως την ενιαία πίσω λωρίδα LED, αλλά και από το I.D. 3 της VW, με τις έντονες ακμές. Ίσως οι άνθρωποι της φίρμας από το Ίγκολσταντ να βλέπουν πίσω από το συγκεκριμένο μοντέλο τον αντικαταστάτη του A3, ένα μοντέλο που έχει φτάσει αισίως τα 25 χρόνια παρουσίας στους δρόμους. Εάν και εφόσον συμβεί αυτό, το νέο μέλος του e-tron θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MEB, η οποία έχει σχεδιαστεί για μοντέλα της VW, της SEAT και της Skoda.

The post Πως θα ήταν ένα Audi e-tron σε πεντάθυρη έκδοση appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα