Πώς θα μπορούσε να είναι το νέο Nissan Z σε SUV και Sedan;

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά- καλά και αμέσως οι fans της Nissan, το ονειρεύονται να προσδιορίζει αισθητικά όλη τη γκάμα των μοντέλων, οπότε και τα πρώτα renders με το Z Proto σε μορφή sedan αυτοκινήτου και SUV, είναι γεγονός.

Αυτή τη στιγμή το Nissan Z Proto έχει φτάσει πολύ κοντά στα δεδομένα του αυτοκινήτου παραγωγής και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια περιμένουμε να παρουσιαστεί

για να αντικαταστήσει το υπάρχον 370Ζ.

Οι οπαδοί της Nissan ωστόσο, φαίνεται πως χάρηκαν υπερβολικά από την παρουσίαση του νέου πολύ σημαντικού μοντέλου για τη φήμη της εταιρείας και έτσι κάποιοι από αυτούς οδηγήθηκαν στο να το σχεδιάσουν ψηφιακά σε άλλες μορφές. Χρησιμοποιώντας την αισθητική του πρωτοτύπου Z Proto, έχουμε τα πρώτα renders για ένα μοντέλο που ονομάζεται από το δημιουργό του (που προφανώς καμία σχέση με την επίσημη Nissan δεν έχει) Sedan 400Z. Σε αυτό συνδυάζεται το μπροστινό μέρος του Z με τα φουσκωτά φτερά και την οροφή καθώς επίσης και το πίσω μέρος από ένα Nissan Maxima. Το 400Z SUV δανείζεται σαφώς τη φόρμα του Nissan Ariya, ανταλλάσσοντας τη μεγάλη μάσκα σχήματος V και φώτα του με τα αντίστοιχα του Z Proto.

Τα αποτελέσματα σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική τους, είναι μάλλον άρτια αλλά δεν ξέρουμε αν η Nissan θα πήγαινε σε μια τέτοια λογική στην εξέλιξη της γκάμας της. Τέτοιες δημιουργίες είναι εξαιρετικά απίθανες για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και η οικονομική κατάσταση της Nissan. Αν κάποιο από τα δύο έχει κάποιες ελπίδες να βρει το δρόμο προς την παραγωγή, αυτό είναι το Z SUV που καταφέρνει και συνδυάζει την αισθητική που θα είναι σήμα κατατεθέν για το sport μοντέλο της Nissan, με τα SUV χαρακτηριστικά που έχουν εμπορικά τις περισσότερες προοπτικές τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμα:

Nissan Z Proto: Με το βλέμμα στο νέο “Ζ”

Επετειακή έκδοσηγ του Nissn GT-R με 720 ίππους

Το νέο Nissan 400 Z Nismo θα έχει πάνω από 400 άλογα

The post Πώς θα μπορούσε να είναι το νέο Nissan Z σε SUV και Sedan; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα