Πωλείται Fiat Uno του 1996 με 900 χλμ.

Έμπορος αυτοκινήτων στην Γερμανία πουλά Fiat Uno με λιγότερα από 1000 χλμ στην τιμή των 5.900 ευρώ.

Το Fiat Uno του 1996 ταξιδεύει… στο χρόνο και φτάνει στο 2020 με μόλις 900 χλμ.

Με περίπου 9 εκατομμύρια μονάδες

να έχουν κατασκευαστεί και να πωλούνται σε όλο τον κόσμο, από το 1983, το Fiat Uno είναι το όγδοο μοντέλο αυτοκινήτου/ πλατφόρμα με τη μεγαλύτερη παραγωγή στην ιστορία. Με τόσα πολλά, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Uno δεν είναι (πραγματικά) συλλεκτικό.

Ωστόσο, εάν αγαπάτε τα μικρά Ιταλικά αυτοκίνητα και φυσικά τα Fiat Uno, έχουμε βρει το  τέλειο μοντέλο για εσάς. Πωλείται από Γερμανό έμπορο, που ζητά 5.900 ευρώ. Πριν πείτε πως ο πωλητής είναι τρελός που ζητά τόσα χρήματα για ένα Uno του 1996, θα πρέπει να γνωρίζετε μιλάμε για κάτι ξεχωριστό. Το χρώμα του είναι το Marine Blue και ήταν αυτοκίνητο test drive αντιπροσωπείας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του, καλύπτοντας μόλις 900 χιλιόμετρα από τότε που ταξινομήθηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 1996.

Είναι σε «εντελώς νέα» κατάσταση και εξακολουθεί να έχει τα εργοστασιακά πλαστικά περιτυλίγματα στα πίσω καθίσματα και στα σημεία που ακουμπούν τα πόδια των επιβατών. Σύμφωνα με το ιστορικό του αυτοκινήτου, το Uno, το έδειχναν σε πελάτες σε μικρές διαδρομές και μετά έμεινε κλεισμένο σε γκαράζ. Μετακινήθηκε περιστασιακά μόνο για σέρβις και γενικούς ελέγχους.

Το γκρίζο εσωτερικό με τα καρό καθίσματα φαίνεται τέλειο, αν και είναι εύκολο να δούμε ότι το Fiat Uno δεν προσφέρει καμία από τις ανέσεις των μοντέλων, που θεωρούμε δεδομένες το 2020. Δεν υπάρχουν ψηφιακές οθόνες, κλιματισμός, στερεοφωνικό, πολυλειτουργικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα και πολλά άλλα.

Ο κινητήρας είναι επίσης βασικός, τετρακύλινδρο βενζίνη 1000 «Fire» με 45 ίππους και πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 145 χλμ. Το να φτάσετε εκεί, μάλλον διαρκούσε μια αιωνιότητα, καθώς το Uno χρειαζόταν 18 δευτερόλεπτα για τα 0-100. Πως έχουν αλλάξει οι καιροί.

The post Πωλείται Fiat Uno του 1996 με 900 χλμ. appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα