Ποιος χρειάζεται Hummer όταν μπορεί να έχει αυτό το Bowler;

08:06 3/3/2021 - Πηγή: NewsAuto

Η Bowler είναι γνωστή για την παραγωγή μερικών από τα καλύτερα οχήματα ειδικής χρήσης για εκτός δρόμου κίνηση, χρησιμοποιώντας ως βάση το πλαίσιο της Land Rover.

Πριν από λίγα χρόνια, η Bowler είχε κατασκευάσει και αυτό το όχημα «ταχείας επέμβασης» (RIV) που επισήμως ονομάστηκε Bowler CSP RIV και παρουσιάστηκε το 2017.

Το όχημα αυτό, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με τη συνεργασία και του Υπουργείου Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου. Το όχημα βασίζεται

στην πλατφόρμα Cross Sector (CSP), μια ευέλικτη κατασκευή με αρθρωτά υποπλαίσια και εξαρτήματα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες διαφορετικών πελατών, από την άμυνα έως τις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης. Διαθέτει κινητήρα με απόδοση 300 ίππων και 700 Nm ροπής, κιβώτιο ταχυτήτων της ZF, με υποπολλαπλασιασμό των σχέσεων και φυσικά τετρακίνηση. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητη ανάρτηση με μεγάλες διαδρομές για βελτιωμένη off-road ικανότητα κίνησης, ωφέλιμο φορτίο 4.409 κιλών και καθίσματα για τέσσερις επιβάτες.

Το CSP RIV είναι ένα πρωτότυπο και έτσι εξηγείται η πολύ μικρή χιλιομετρική απόσταση που έχει διανύσει συνολικά- μόλις 275 χιλιόμετρα. Παρόλο που είναι απόλυτα λειτουργικό, δεν έχει πάρει ποτέ πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του να το «ψάξουν» λίγο πριν προχωρήσουν στην κατάθεση προσφοράς μια και μπορεί να αποδειχτεί αδύνατο να πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για κυκλοφορία καθώς και την απαιτούμενη έγκριση τύπου. Η RM Sotheby’s εκτιμά ότι η τιμή του θα φτάσει από 75.000 έως και 100.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:
Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά
Πρεμιέρα για το νέο Land Rover Defender V8
H Bowler αναβιώνει το Land Rover Defender 110 V8

The post Ποιος χρειάζεται Hummer όταν μπορεί να έχει αυτό το Bowler; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα