Ποιο είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο της αγοράς;

Με τιμή 9.800 ευρώ, το παρακάτω αυτοκίνητο είναι σήμερα το φθηνότερο καινούργιο που μπορείτε να αγοράσετε στη χώρα μας. Δείτε ποιο είναι αυτό.

Για να είμαστε μάλιστα ακόμη πιο ακριβείς, η τιμή του φθηνότερου αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς είναι 9.810 ευρώ, όπως αυτή προκύπτει ύστερα από την έκπτωση των 1.300 ευρώ που ισχύει για αυτό σήμερα.

Για ποιο πρόκειται λοιπόν; Για το νέο Toyota Aygo, το μίνι ιαπωνικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει

αυτή την τιμή στην 5θυρη έκδοσή του 1.0 X-City.

Η έκδοση αυτή από πλευράς κινητήρα διαθέτει το γνωστό, αξιόπιστο και οικονομικό μοτέρ 1.0 lt. με τους 72 ίππους, που του επιτρέπει να κινείται με άνεση μέσα στα στενά των πόλεων.

Από πλευράς εξοπλισμού το Toyota Aygo 1.0 X-City διαθέτει στάνταρ ESP, 6 αερόσακους, ηχοσύστημα, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, φώτα ημέρας LED και ηλεκτρομαγνητικό κλείδωμα θυρών.

Εκτός βέβαια από αυτά, το Aygo είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο πόλης, ευέλικτο και άνετο, που ξεχωρίζει για την ευκολία στην οδήγησή του. Οι χώροι επαρκούν για 4 ενήλικες επιβάτες, με το πορτ-μπαγκάζ να είναι μικρό και να έχει χωρητικότητα 168 λίτρων.

Σχεδιαστικά, το Aygo παραμένει νεανικό και μοδάτο στο αμάξωμά του, με το εσωτερικό να διαθέτει αντίστοιχα μια όμορφη σχεδίαση.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο νέο Toyota Yaris;

Τέρμα το… σβήσιμο των κλήσεων της Τροχαίας!

Επιστρέφουν οι υπαίθριες διαφημίσεις

The post Ποιο είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο της αγοράς; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα