Παρουσίαση των νέων Renault Kangoo και Express

Τα ολοκαίνουργια Kangoo και Express, έρχονται από τη Renault με περισσότερο εξοπλισμό, μια σημαντική καινοτομία την Easy Side Access και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Για να καλύψει όλες τις ανάγκες η Renault

παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια Kangoo και Express, αμφότερα διαθέσιμα σε επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις.

Με τις εκδόσεις των νέων μοντέλων η Renault δημιουργεί μια ξεχωριστή γκάμα που θα παρουσιαστεί στην αγορά από την ερχόμενη Άνοιξη. Η Renault επαναφέρει για άλλη μια φορά το θέμα των μικρών van και των πολυμορφικών με τις δύο νέες εκδόσεις των γνωστών μοντέλων της. Με πάνω από 4 εκατομμύρια μονάδες που έχουν πουληθεί από το 1997, το Kangoo θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένα ως ένα εμβληματικό μοντέλο για τη γκάμα της Γαλλικής εταιρείας. Η Renault δημιουργεί μια έκπληξη με την καινοτομία Easy Side Access στο ολοκαίνουργιο Kangoo Van για τη διευκόλυνση της πλευρικής φόρτωσης. Το ολοκαίνουργιο Kangoo Van και το Kangoo θα προσφέρονται και τα δύο σε ηλεκτρική έκδοση, για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αστικής κινητικότητας. Το ολοκαίνουργιο Kangoo Van, το καινοτόμο φορτηγό με το ιδιαίτερα δυναμικό στιλ, προορίζεται κυρίως για εταιρικούς στόλους, τεχνίτες και εμπόρους, που αναζητούν ένα ειδικά σχεδιασμένο όχημα για τις επαγγελματικές τους ανάγκες, εξοπλισμένο με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες. Με τη μεγάλη καινοτομία του Easy Side Access και Easy Inside Rack, το ολοκαίνουριο Kangoo Van φέρνει επανάσταση στη φόρτωση και την πρόσβαση του χώρου φόρτωσης.

Αυτή η καινοτομία επιτρέπει στους πελάτες να έχουν εύκολη πρόσβαση στα φορτία τους, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς στάθμευσης. Το ολοκαίνουριο Kangoo Van προσφέρει την ευρύτερη πλαϊνή πρόσβαση στην αγορά με 1.416 χιλιοστά, που είναι διπλάσιο άνοιγμα σε σχέση με αυτό της προηγούμενης έκδοσής. Με το σύστημα Easy Inside Rack που αποτελεί άλλη μια καινοτομία, γίνεται με άνεση η μεταφορά μεγάλων και ογκωδών αντικειμένων σε απόσταση από το πάτωμα του χώρου φόρτωσης, απελευθερώνοντας χώρο στο δάπεδο. Το ολοκαίνουργιο Kangoo Van ξεχωρίζει με έναν πιο μυώδη εξωτερικό σχεδιασμό. Το μπροστινό μέρος έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με μια γραμμή χρωμίου μεταξύ της μάσκας και του μπροστινού προφυλακτήρα. Στο ολοκαίνουργιο εσωτερικό του, προσφέρει ένα ταμπλό με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ενώ τα νέα πλήρως επανασχεδιασμένα καθίσματα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ανθεκτικότητα. Το ολοκαίνουργιο Kangoo Van θα είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος και προσφέρεται με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο, σε εκδόσεις ντίζελ, βενζίνης, καθώς και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης του κυμαίνεται από 3,3 έως 3,9 m³ στην τυπική έκδοση και από 4,2 έως 4,9 m³ στη μεγάλη έκδοση. Το ολοκαίνουργιο Kangoo, στην επιβατική του έκδοση είναι κομψό και ευρύχωρο με θέσεις για πέντε επιβάτες.

Το Express Van από την άλλη, είναι πρακτικό και έξυπνο, προορίζεται για νέους επιχειρηματίες και μικρούς εταιρικούς στόλους, από επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη αναλογία τιμής/οφέλους, ικανοποιώντας τις βασικές τους ανάγκες. Είναι εξοπλισμένο με ενισχυμένα καθίσματα, νέο εσωτερικό που φέρνει ποιότητα και άνεση στον οδηγό και τους επιβάτες. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στους αποθηκευτικούς χώρους και στην εργονομία. Προσφέρει το καλύτερο επίπεδο αποθήκευσης για αντικείμενα στην κατηγορία του (48 λίτρα) και όγκο φόρτωσης από 3,3 έως 3,7 m³. Το ολοκαίνουργιο Express Van διαθέτει σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK και είναι εξοπλισμένο με βοηθήματα οδήγησης όπως το Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist χωρίς να ξεχνάμε το Wide View Mirror. Το ολοκαίνουργιο Express, στην πολυμορφική επιβατική του έκδοση, ευέλικτο και οικονομικό, προσφέρει πέντε πραγματικές θέσεις και μεγάλο χώρο φόρτωσης. Προορίζεται για χρήση επαγγελματική αλλά και οικογενειακή, για τεχνίτες και εμπόρους. Περισσότερες πληροφορίες για τα δύο μοντέλα στις πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις τους, θα έχουμε από τις αρχές του επόμενου έτους από τη Γαλλική εταιρεία, εν αναμονή του λανσαρίσματός τους που έχει προγραμματιστεί για την Άνοιξη του 2021.

Δείτε ακόμα:

Δοκιμή: Renault Clio 1.0 TCe LPG

Αποκλειστικά υβριδικό το νέο Renault Arkana- Πότε έρχεται;

Έρχεται το ηλεκτρικό Renault Kangoo

The post Παρουσίαση των νέων Renault Kangoo και Express appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα