Παρατάθηκε η ισχύς των αδειών στις οδικές μεταφορές

Μέχρι τέλος του έτους θα μπορούν οι επαγγελματίες του κλάδου να λειτουργούν με ληγμένες άδειες.

Έως τα τέλη Δεκεμβρίου παρατείνονται οι άδειες οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων που έχουν ή θα λήξουν από 7 έως και 30 Νοεμβρίου ώστε να λειτουργούν κανονικά εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Ειδικότερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε σχετική εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο υφυπουργός κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης

σύμφωνα στην οποία αναγράφεται ότι:

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 που προβλέφθηκαν για τον δημόσιο τομέα με την ανωτέρω απόφαση, ορίζουμε τα ακόλουθα για την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων των έκτακτων μέτρων στην λειτουργία των μεταφορικών επιχειρήσεων:

–Παρατείνεται για δύο (2) μήνες η ισχύς των αδειών οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων και επιβατών, των οποίων θα έληγε το χρονικό διάστημα από 7 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Προθεσμίες που έχουν τεθεί από τις περιφερειακές υπηρεσίες μεταφορών σε εφαρμογή του άρθρου 13 κανονισμού 1071/2009 (διαδικασία αναστολής και ανάκλησης άδειας οδικού μεταφορέα), οι οποίες θα έληγαν στο χρονικό διάστημα από 7 έως και 30 Νοεμβρίου 2020, παρατείνονται έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.»

Διαβάστε επίσης:

Online τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Που θα τα βρείτε και πως θα τα γλιτώσετε!

Ελλάδα: Εμφανίστηκαν και οι αυτοκινούμενοι… οίκοι ανοχής

«Όχι» από την ΕΕ για αναβολή στα νέα αυστηρά πρότυπα diesel

The post Παρατάθηκε η ισχύς των αδειών στις οδικές μεταφορές appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα