Ο Πρίγκιπας Harry στα Invictus Games
Τα Invictus Games είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως στην οποία συμμετέχουν τραυματισμένοι βετεράνοι του στρατού και σωμάτων ασφαλείας και φέτος είχαν χρώμα τόσο… αυτοκινητικό όσο και… πριγκιπικό!
ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)
Ο Πρίγκιπας Harry βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά όπου διεξάγονται φέτος οι αγώνες και έδωσε το παρών στο Jaguar Land Rover Driving Challenge. Σε αυτό, εκπρόσωποι κάθε χώρας διαγωνίζονται σε μία ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, που περιλαμβάνει off-road κομμάτι και απαιτεί επίσης καλή επικοινωνία, συνεργασία και στρατηγική, με τις 13 ομάδες που συμμετείχαν να διαγωνίζονται σε δύο μέρη: το πρώτο με Land Rover Discovery και το δεύτερο με Jaguar F-TYPE SVR.
Οι Ολλανδοί πήραν το χρυσό μετάλλιο, η ομάδα από τη Μεγάλη Βρετανία ήταν δεύτερη και ακολούθησε αυτή της Δανίας. Ο Πρίγκιπας Harry έκανε τις απονομές ενώ παράλληλα, πραγματοποίησε και μία ιδιαίτερη βόλτα, παρέα με την 5χρονη Daimy Gommers, κόρη ενός εκ των αθλητών.
Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα στηρίξει και τους αγώνες του 2018 που θα διεξαχθούν στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Ο Πρίγκιπας Harry στα Invictus Games
- Με νέους κινητήρες TSI EVO το Volkswagen Golf
- Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο μεγάλωσε
- Climbkhana: Το νέο τρελό εγχείρημα του Ken Block (video)
- Τι διαφημίζει ο Vin Diesel; (vid)
- Με υβριδική τεχνολογία το νέο Audi RS7 Sportback
- Επετειακή έκδοση για το Subaru WRX STI
- Τι μας αποκαλύπτει ο Schwarzenegger;
- Video: To πολυτελές Abarth 695 Rivale
- Audi RS4 Avant: 0-100 σε 4,1 sec (video)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Η SEAJETS δίπλα στον Πορτογάλο Bruno Magalhaes στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Rally
- Κορυφαίος αγώνας για τους Marquez και Pedrosa που έκαναν το 1-2 στην Άραγκον
- H Halo προστασία θα κοστίζει από €13.000 έως €24.000
- Anibal Icon. Καναδέζικο hypercar 920 ίππων
- Η Σαουδική Αραβία επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν
- Πωλείται η Nyanborghini Purracan του Deadmau5
- Με... πυξίδα ανά χείρας
- Νέα σπορ πλατφόρμα από την Toyota
- Τουμπανιασμένα Ford Mustang και Lamborghini Aventador SV από την Liberty Walk
- Mια υπέροχη BMW E90 WTCC με τον κινητήρα της M3 E30 στην Imola