Ο φακός συνέλαβε την ηλεκτρική BMW iX5

Το πρόγραμμα εξέλιξης των ηλεκτρικών μοντέλων της BMW φαίνεται πως προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ήδη τα πρωτότυπα εξέλιξης της ηλεκτρικής iX5 κυκλοφορούν σε κοινή θέα.

Η εξέλιξη των ηλεκτρικών μοντέλων έχει λάβει τη μορφή αγώνα δρόμου στον οποίο η BMW είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών. Έχοντας πρόσφατα ανοίξει τα χαρτιά της σε σχέση με τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα στα οποία υπάρχουν σχέδια και για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων όπως το Vision

M Next όλα δείχνουν πως ο ρυθμός ανάπτυξης είναι ιδιαίτερα ταχύς.

Λίγο μετά την κυκλοφορία επίσημων φωτογραφιών από το πρωτότυπο εξέλιξης του eSUV της BMW ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το αυτοκίνητο φορτωμένο να κατευθύνεται προφανώς σε κάποιο χώρο δοκιμών. Στο ίδιο φορτηγό φιλοξενούνταν και συμβατικές εκδόσεις της X5 δίνοντας την ευκαιρία για κάποιες οπτικές συγκρίσεις.

Η ηλεκτρική iX5 που θα βασίζεται στο πάτωμα της iNext δείχνει ελαφρά μακρύτερη από τις συμβατικές Χ5 με θερμικό κινητήρα. Είναι πολύ πιθανό το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μπαταρίες. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με την απουσία κλασικής μετάδοσης αφήνει υπόνοιες πως η ηλεκτρική iX5 θα είναι αρκετά πιο ευρύχωρη από τα συμβατικά μοντέλα. Από εκεί και πέρα το έντονο καμουφλάζ δεν αφήνει περιθώρια για ασφαλείς διαπιστώσεις όμως φαίνεται πως τα εν λόγω αυτοκίνητο διαφοροποιείται από τα συμβατικά μοντέλα αλλά και από αυτό που είχαμε δει στις επίσημες φωτογραφίες της BMW στις χειμερινές δοκιμές.

The post Ο φακός συνέλαβε την ηλεκτρική BMW iX5 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα