Ο Wolff δεν σκέφτεται να αφήσει τη Mercedes

Τις τελευταίες ημέρες γεννήθηκε έντονη φημολογία στα paddock του μαγικού κόσμου της Formula 1, σχετικά με το μέλλον του Toto Wolff.

Ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, έχει συνδεθεί με το ρόλο που θα αφήσει προσεχώς ο Chase Carey – αυτόν του CEO της Liberty

Media η οποία ορίζει εμπορικά τις τύχες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ωστόσο, ο 47χρονος μάνατζερ από τη Βιέννη, δήλωσε πιστός στην ομάδα και το ρόλο του. Αν και ο ορίζοντας για τον οποίο μίλησε, δεν πήγαινε πιο μακριά από το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ με τα «ασημί βέλη».

«Είμαι σε μία ιδανική κατάσταση. Είμαι μέτοχος της ομάδας, λατρεύω να συνεργάζομαι με τα μέλη της και αυτή η προσωπική σχέση μετράει για μένα. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω κάθε μέρα κίνητρα. Και με όλα τα ανοιχτά ζητήματα που έχουμε και τις συζητήσεις, όπως για παράδειγμα με τους οδηγούς, πρέπει να έχεις 100% το μυαλό σου στο ρόλο σου. Έτσι είμαι εγώ. Και δεν έχω σκεφτεί να αλλάξω κάτι από το 2020 και μετά», είπε ο Αυστριακός στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο του ισπανικού Grand Prix.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει καπνός δίχως φωτιά. Αλλά ακόμα κι αν ο Wolff συζητάει τη μεταπήδηση σε ρόλο γενικότερου… αφεντικού, δεν θα το παραδεχόταν σε αυτό το χρονικό σημείο.

Ο Αυστριακός ηγείται της Mercedes από την έναρξη της αυτοκρατορίας της στην υβριδική εποχή της Formula 1, όπου έχει πανηγυρίσει πέντε συνεχόμενα νταμπλ (τίτλο σε οδηγούς και κατασκευαστές).

The post Ο Wolff δεν σκέφτεται να αφήσει τη Mercedes appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα