Νέο ηλεκτρικό sport sedan από την Tata

Το μέλλον της Tata, φαίνεται να είναι εντυπωσιακό και πολύ σύγχρονο, με το EVision να «προετοιμάζει» το κοινό για την παρουσίαση ενός sport sedan αυτοκινήτου. Οι καθαρές γραμμές του αμαξώματος και η προσεκτική σχεδίαση της καμπίνας, δίνουν το στίγμα της νέας εποχής για την Tata.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Αποκαλύφθηκε στη Γενεύη το πρωτότυπο της Tata

που αφορά σε ένα sport sedan μοντέλο. Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το προηγούμενο πρωτότυπο της εταιρείας, το H5X που ήταν μια πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των crossover. Το EVision βάση μεγέθους τοποθετείται στην καρδιά της mainstream κατηγορίας των sedan, εκεί που έχουμε τις BMW σειράς 3 και Mercedes C-Class.

Πέραν του αμαξώματος που διακρίνεται για τις καθαρές του γραμμές, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στη σχεδίαση της καμπίνας αλλά και του ταμπλό ιδιαιτέρως, με τις ανακλινόμενες οθόνες και τα χειριστήρια, να δίνουν ένα πολύ αφαιρετικό συνολικά οπτικό αποτέλεσμα. Τα υλικά που επενδύουν τις περισσότερες επιφάνειες στην καμπίνα είναι το δέρμα και το ξύλο, τονίζοντας έτσι το πρεστίζ του μοντέλου που έχει στο στόχαστρο τις πολυτελής προτάσεις της κατηγορίας. Για τον κινητήρα, από το όνομα του μοντέλου προκύπτει πως μάλλον θα είναι ηλεκτρικός- μια και επίσημη πληροφόρηση δεν υπάρχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα