Νέο Audi A1 citycarver: Προσέχει το κάθε σας βήμα

Με τεχνολογίες από μοντέλα μεγαλύτερων κατηγορίων, το νέο Audi A1 citycarver προσφέρει μοναδική αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και τεχνολογικής υπεροχής.

Η εργοστασιακή προειδοποίηση εγκατάλειψης λωρίδας κυκλοφορίας, από ταχύτητα κίνησης πάνω από 65 χιλιόμετρα ανά ώρα, υποστηρίζει τον οδηγό στη διατήρηση του αυτοκινήτου εντός της λωρίδας κυκλοφορίας.

Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης ταχύτητας κίνησης διατηρεί το Audi A1 citycarver στην επιθυμητή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα,

ενώ το Audi pre sense front αναγνωρίζει κρίσιμες καταστάσεις με άλλα οχήματα, κινούμενους εγκάρσια πεζούς ή ποδηλάτες μπροστά από το αυτοκίνητο.

Δείτε εδώ περισσότερα για το μοντέλο 

Με τη νέα έκδοση του συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης (park assist), το γερμανικό μοντέλο σταθμεύει και με προσθιοπορεία σε κάθετες κενές θέσεις στάθμευσης – αν απαιτείται, ακόμη και σε πολλαπλά στάδια. Το σύστημα αναλαμβάνει επίσης την έξοδο από κατά μήκος θέσεις στάθμευσης.

Τέλος, το προαιρετικό Audi virtual cockpit με διευρυμένες λειτουργίες παρέχει πληροφορίες στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού, και παρουσιάζει τις ενδείξεις των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.

Δείτε εδώ περισσότερα για το μοντέλο 

The post Νέο Audi A1 citycarver: Προσέχει το κάθε σας βήμα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα