Νέα έκδοση Premium για τη Skoda Octavia diesel

Η Skoda θέλοντας να τονώσει την παρουσία των diesel εκδόσεων της Octavia, δημιουργεί ειδικά για την αγορά της Γερμανίας τη νέα έκδοση Premium με αναβαθμισμένο εξοπλισμό.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Η νέα Skoda

Octavia Premim Edition είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις sedan ή combi και μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον 1.6 TDI πετρελαιοκινητήρα των 115 ίππων (με μηχανικό ή 7άρι αυτόματο DSG κιβώτιο), είτε με τον 2λιτρο TDI των 150 ίππων (αποκλειστικά με αυτόματο DSG κιβώτιο και με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς).

Χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής αποτελεί ο διευρυμένος της εξοπλισμός που περιλαμβάνει LED εμπρόσθια φώτα, 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, εσωτερικό με μπεζ ή μαύρο δέρμα, ηλεκτρικά εμπρόσθια καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί.

Παράλληλα, στάνταρ είναι το σύστημα πολυμέσων Bolero με τη μεγαλύτερη οθόνη, ενώ προαιρετικά μπορούν να προστεθούν και στοιχεία όπως πλοήγηση, ενεργή ανάρτηση, ψηφιακός πίνακας οργάνων και άλλα.

Το κόστος της νέας κορυφαίας έκδοσης της Octavia στη Γερμανία είναι 28.990 ευρώ (1.6 TDI με 115 ίππους), ενώ η έκδοση με τον 2λιτρο TDI κοστίζει 32.550 ευρώ. Σύμφωνα με τη Skoda το πλεονέκτημα για τον αγοραστή είναι έως και 3.650 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα