Νέα ειδική έκδοση της Aston Martin Vanquish S Volante

Η βρετανική φίρμα συνεργάζεται με τον 5 φορές πρωταθλητή στο Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο (NFL) Τομ Μπρέϊντι, με τον 39χρονο αθλητή να βάζει την υπογραφή του σε μία ειδική έκδοση της Aston Martin Vanquish S Volante, η οποία φέρει το όνομά του.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

H συγκεκριμένη έκδοση είναι περιορισμένης παραγωγής, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 12 κομμάτια, με την τιμή να ξεκινά από τις 305.000 ευρώ ή 359.000 δολάρια, ενώ θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ.

Η Aston Martin Vanquish S Volante «Tom Brady Signature Edition» ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας, λόγω κυρίως του σκούρου μπλε χρωματισμού της ultramarine και του λογότυπου «TB12» στον προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επιφάνειες στα καθίσματα και στα paddles του κιβωτίου, ενώ δεν λείπει η υπογραφή του Μπρέϊντι από τα πλαϊνά των θυρών.

Κάτω από το καπό της Vanquish S Volante βρίσκεται ο V12 ατμοσφαιρικός κινητήρας των 6,0 λίτρων, με απόδοση 603 PS και 64,2 kgm ροπής, με την ισχύ να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Touchtronic III. Αντίστοιχες του χαρακτήρα του αυτοκινήτου είναι και οι επιδόσεις με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε 3,5” και η τελική ταχύτητα να φτάνει τα 323 km/h.

Τέλος και σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής δημιουργικού της Aston Martin, Μάρεκ Ράιχμαν, η συνεργασία της εταιρείας με τον διάσημο αθλητή δεν περιλαμβάνει δωρεάν αυτοκίνητο, κάτι που ασφαλώς περιλαμβάνεται και στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Μπρέϊντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα