Μια Bugatti Chiron ακόμη πιο δυναμική
Αυτή η μοναδική Bugatti Chiron, που ονομάστηκε Vainqueur de Coeur, παραχωρήθηκε στην Q Motors στην έκδοση James. Το μοναδικό μπλε χρώμα όπως και κάποιες άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες εκτοξεύουν περαιτέρω το κόστος κτήσης της.
Αυτή η ειδική Bugatti Chiron παραδόθηκε νωρίτερα αυτό το έτος και παρουσιάστηκε για λίγο στο Seven Car Lounge στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το υπέρ-αυτοκίνητο δεν έχει οδηγηθεί ποτέ, ωστόσο, μια προσεκτική ματιά στο χιλιομετρητή φαίνεται να δείχνει ότι έχει 603 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Η ταυτότητα του αρχικού ιδιοκτήτη παραμένει ασαφής, αλλά σαφώς ο ίδιος ήθελε να κατέχει μια Chiron που να υιοθετεί το δικό της μοναδικό χρώμα, μια ξεχωριστή απόχρωση του μπλε. Πακέτο ταιριάζουν οι τροχοί υψηλού στιλ όπως επίσης και οι μαύρες δαγκάνες των φρένων. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη επιγραφή «Vanqueur de Coeur» στην κάτω πλευρά του οπίσθιου πτερυγίου καθώς και ένας μεγάλος αριθμός 10 ενσωματωμένος στην εμπρός μάσκα. Όσο για την καμπίνα, αυτή είναι ντυμένη σε εκπληκτικό καφέ δέρμα με άσπρες ραφές σε μια εντυπωσιακή αντίθεση, καθίσματα από ακριβό καουτσούκ, πινελιές από αλουμίνιο και λογότυπα «Vanqueur de Coeur» στα προσκέφαλα των καθισμάτων.
Το αυτοκίνητο φέρει σήμερα μια τιμή 3,95 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία είναι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια περισσότερα από την τιμή της Chiron στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμη και η περιορισμένης παραγωγής Bugatti Chiron Sport είναι ουσιαστικά φθηνότερη, στα 3,26 εκατομμύρια δολάρια. Υποψιαζόμαστε ότι ο αρχικός ιδιοκτήτης προσπαθεί να καρπωθεί μέσω του hypercar το μέγιστο δυνατό κέρδος.
The post Μια Bugatti Chiron ακόμη πιο δυναμική appeared first on NewsAuto.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Μια Bugatti Chiron ακόμη πιο δυναμική
- Τα βασικά ατού του νέου Range Rover Evoque
- Honda: Στα 400.000.000 δίκυκλα η συνολική παραγωγή
- Τα ΚΤΕΛ ενισχύονται με 3,7 εκατ. ευρώ
- Μία Ferrari driftάρει σε παγωμένη διαδρομή (+video)
- Οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες της Mercedes-Benz EQA
- Ποιος έδωσε το όνομά του στη Porsche 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition;
- Ξεκίνησε η απαγόρευση για τα παλαιά diesel στην Ε.Ε.
- Τα Ταξί-ρομπότ έσπασαν το φράγμα των 100.000 δρομολογίων!
- Επιβεβαίωση newsauto: Τελειώνουν τα τεκμήρια και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης στα ΙΧ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Κάμερα ασφαλείας του Tesla Model 3 καταγράφει ένα σφυρί να πέφτει στο παρμπρίζ
- Νορβηγία: Το 42,4% των νέων αυτοκινήτων το 2019 ήταν ηλεκτρικά
- Η DAMD κάνει το Suzuki Jimny να μοιάζει με το Bronco και το αυθεντικό Jimny
- Οι πωλήσεις της Tesla το 2019 ξεπέρασαν τους στόχους
- Με 245 άλογα το νέο plug-in υβριδικό Seat Leon Cupra
- H Tesla μείωσε 16% την τιμή του Model 3 στην Κίνα
- Νέες χιονοπτώσεις στο εθνικό οδικό δίκτυο από την ...
- Formula 1 - Σεμπάστιαν Φέτελ: Ενεργειακό αποτύπωμα και ανταγωνισμός