Μία Mercedes diesel ξεκινά μετά από 16 χρόνια

Μετά από 16 χρόνια μία πετρελαιοκίνητη Mercedes W124 του 1988 ξεκινά τον κινητήρα της

Λέγεται συχνά ότι οι πετρελαιοκινητήρες έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία με την σωστή συντήρηση. Ο YouTuber «Flexiny» το αποδεικνύει βάζει ξανά σε λειτουργία μία ντίζελ Mercedes-Benz που ήταν σε αδράνεια για 16 χρόνια.

Δεδομένου ότι η Mercedes-Benz W124 του 1988 ήταν σταματημένη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα,

η πρώτη κίνηση ήταν να βγει το αυτοκίνητο από το σημείο, που ήταν παρατημένο. Παραδόξως, τρία από τα τέσσερα ελαστικά είχαν αέρα και το αυτοκίνητο μετακινήθηκε χωρίς προβλήματα. Αφού έβαλε το αυτοκίνητο σε καλύτερη θέση και άνοιξε το καπό, φάνηκε ότι ο κινητήρας ήταν σε καλή κατάσταση. Διάφορα αναλώσιμα εξαρτήματα είχαν χαλάσει, αλλά υπήρχε λάδι ακόμη στο μοτέρ. Μετά την αλλαγή μπαταρίας και την απομόνωση του συναγερμού, όλα τα ηλεκτρικά λειτούργησαν κανονικά.
Με λίγη προσπάθεια, ο κινητήρας γύρισε αλλά δεν ξεκίνησε. Αφού ο Youtuber αφαίρεσε έναν ιμάντα στο μπροστινό μέρος του κινητήρα, το αυτοκίνητο ξεκίνησε χωρίς προβλήματα. Στην συνέχεια ξαναγέμισε μερικά υγρά, αντικατέστησε τον ιμάντα που αφαιρέθηκε, προσπάθησε ξανά και ο κινητήρας δούλεψε. Μπορεί να μην ακούγεται εντελώς υγιής αλλά θυμηθείτε πως δούλεψε ξανά μετά από 16 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: 

Η Mercedes γιορτάζει 25 χρόνια 500 E30 χρόνια Mercedes E-Class Coupe

The post Μία Mercedes diesel ξεκινά μετά από 16 χρόνια appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα