Μια Lamborghini Huracan με 640 άλογα

Ο βελτιωτικός οίκος 1016 Industries με έδρα το Miami των ΗΠΑ έπιασε στα χέρια του μια… ταπεινή Lamborghini Huracan, πρόσθεσε τις δικές του πινελιές και μας έδωσε μία ακόμη ποθητή και λαχταριστή δημιουργία.

Πολύ απλά οι άνθρωποι της 1016 Industries πρόσθεσαν στο ιταλικό υπεραυτοκίνητο το δικό τους αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα, το οποίο περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, πίσω διαχύτη, αεροτομή και ποδιές, τα οποία έχουν εξελιχθεί από τους ίδιους. Η εμφάνιση

ολοκληρώνεται από τις ζάντες των 20 ιντσών που προέρχονται από την σειρά ADV10 Track Spec CS της εταιρίας και είναι διαθέσιμες σε πολλές χρωματικές επιλογές.

Ως γνήσιοι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λίτρων και 601 ίππων στην ησυχία του, ούτε και τα ηλεκτρονικά. Άλλαξαν λοιπόν την κεντρική μονάδα έλεγχου (ECU) με μία δική τους που βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού, την ταχύτητα αλλαγών του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου κιβωτίου αλλά και την διαχείριση που κάνει το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης της Huracan, με το μοτέρ να αποδίδει πλέον 631 ίππους και σχεδόν 62 κιλά ροπής, πέντε κιλά παραπάνω από τη στάνταρ έκδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα