Με πρωταγωνιστή τον Paddon η καμπάνια του i30 (video)

Ποιος ιδανικότερος για να προωθήσει τις οδηγικές αρετές ενός μοντέλου από έναν οδηγό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι; Κάπως έτσι σκέφτηκε η Hyundai και στο clip του νέου i30 επιστράτευσε τον Hayden Paddon!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, [email protected])

Ο Νεοζηλανδός που μάλιστα με την κορεάτικη μάρκα έχει πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της καριέρας του στο WRC (στο περυσινό Ράλι Αργεντινής) και φέτος διεκδικεί ακόμα περισσότερες με τη σεζόν του 2017 να είναι σε

εξέλιξη, άφησε λίγο το i20 Coupe WRC και πέρασε πίσω από το τιμόνι του i30.

To εν λόγω τηλεοπτικό σποτ είναι το πρώτο για το νέο i30 και έχει κεντρικό μήνυμα: «Η κορυφή είναι συναίσθημα». Αυτό το… συναίσθημα αναζητεί και ο Paddon που οδηγεί το νέο μοντέλο με τον 1400άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 140 ίππων.

Ο 30χρονος σχολίασε: «Δεν αισθάνθηκα αναταράξεις ή θόρυβο. Αυτό οφείλεται στο σωστό σχεδιασμό των αναρτήσεων και τη στιβαρότητα του αμαξώματος. Στις στροφές δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αίσθηση μετακίνησης του σώματος (body roll), η απόκριση κινητήρα και τιμονιού είναι ομαλή και ακριβής, ενώ όποτε θέλησα προσπέραση, έμοιαζε με αεράκι δροσιάς. Είναι ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο να προσφέρει άνεση, αλλά εύκολα θα περνούσα μαζί του μία ευχάριστη μέρα απόδρασης σε μία πίστα. Αυτή είναι εξάλλου η χαρά της οδήγησης».

Δείτε το σποτ πατώντας play…

Keywords
Τυχαία Θέματα