Με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση το επόμενης γενιάς Kia Sportage (video)

Η Kia αναμένεται μέσα στο 2022 να λανσάρει τη νέα γενιά Sportage, η οποία όπως αναφέρουν διάφορες πηγές θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει στο να παρουσιάζει καινούργια μοντέλα, τα οποία ξεχωρίζουν κυρίως από την καλαίσθητη εμφάνισή τους και φυσικά από τις καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζουν σε επίπεδο ασφάλειας και άνεσης.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται και στο νέο Sportage, από το οποίο οι ιθύνοντες

της εταιρείας περιμένουν τα μέγιστα, πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπορεί να γίνει το επόμενο μπεστ σέλερ της κατηγορίας των μεσαίων crossover, έχοντας να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους όπως το Toyota RAV4.

Προς το παρόν επίσημες φωτογραφίες δεν έχουν εμφανιστεί, αν και ήδη διάφοροι ψηφιακοί σχεδιαστές έχουν ξεκινήσει να δημοσιεύουν τα πρώτα τους σκίτσα. Ένας από αυτούς είναι το στούντιο Gotcha Cars, το οποίο όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο έκανε μία πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση στο πως θα είναι η επόμενη γενιά του κορεατικού μοντέλου.

Είναι δίκαιο να τονίσουμε ότι το νέο Sportage δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο της Kia και θα μπορούσε να αποτελεί ο βασικός εκπρόσωπος της μέλλουσας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της εταιρείας. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται το νέο λογότυπο της Kia που θα βρίσκεται τοποθετημένο στην εμπρός μάσκα με την τεράστια γρίλια, που πλαισιώνεται από μεγάλους ορθογώνιους προβολείς. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το νέο Sportage θα διαθέτει τη γκάμα των κινητήρων αρχικά δύο σύνολα, αμφότερα βενζινοκίνητα, τον γνωστό 1,6 λίτρων T-GDi των 177 ίππων και ένα νέο με χωρητικότητα 2,5 λίτρα.

Το επίσημο λανσάρισμα του νέου Sportage αναμένεται μέσα στο επόμενο Απρίλιο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν λίγους μήνες αργότερα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:

Γηρασμένα και με πολλά χλμ. τα μεταχειρισμένα ΙΧ της Ελλάδας

Σοκ! Νέα νοθεία στη βενζίνη με χημικά που δεν ανιχνεύονται

Αδύνατη η άρση παρακράτησης σε ΙΧ που έχει εξοφληθεί από το 2015!

The post Με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση το επόμενης γενιάς Kia Sportage (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα