Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φτερά και πούπουλα στο Παρίσι!

Η τηλεπαρουσιάστρια χωρίς εκπομπή εδώ και μήνες, απολαμβάνει την πόλη του φωτός πριν επιστρέψει στο «ξανθιά ενζενί αναζητεί τηλεοπτική στέγη»


Τι κι’ αν η queen Dina-βασίλισσα τσαμπίκα πάντως πρώτη φορά ακούω-παραμένει εκτός τηλεόρασης εδώ και μήνες; Ζωή χαρισάμενη περνάει το κορίτσι από την Ρόδο, που αφού τσάκισε την Μύκονο, την ιδιαίτερη πατρία της και άλλα νησιά τώρα υποδέχεται το φθινόπωρο στο Παρίσι. Η ξανθιά barbie

που έφυγε πριν από λίγους μήνες κακήν-κακώς από την ΣΚΑΪ σύμφωνα με το τηλεοπτικό παρασκήνιο, προσπαθεί έκτοτε να βρει μια νέα τηλεοπτική στέγη.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό φροντίζει επιμελώς να διατηρείται στην επικαιρότητα πότε με δήθεν σχέσεις και πότε με στημένα paparazzi στην Ψαρού, όπου την πέτυχε «τυχαία» ο φωτογράφος.
Θαυμάστε την λοιπόν σε μια νέα βερσιόν του βγαίνω στο Παρίσι και μπαίνω στο Ritz με «φτερά και πούπουλα» παντού, πιστεύοντας ότι κάνει την διαφορά. Με ένα ενδυματολογικό προσανατολισμό που παραπέμπει στο έβαλα την «Πούλια και τον Αυγερινό» μπας και κάνω την διαφορά, χαμογελάει ευτυχισμένη για το τελικό αποτέλεσμα. Μόνο που κοιτώντας την ξανθιά ενζενί να κατεβαίνει τα σκαλιά του φημισμένου ξενοδοχείου, η εικόνα της στυλιστικά παραπέμπει σε τραγουδίστρια νυχτερινού κέντρου που ετοιμάζεται να βγει στην πίστα την δεκαετία του ’90 και το μόνο που της λείπει είναι το μικρόφωνο.

Μόνο που πέρα από την πλάκα, η κυρία Σπυροπούλου μάλλον πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δύσκολα θα βρει ξανά δουλειά στην μικρή οθόνη, μετά τα όσα άφησε πίσω της τόσο στον Alpha όσο και στον ΣΚΑΪ. Τότε που άφηνε να διακινούνται οι φήμες για δήθεν ειδύλλιο με τον Ατζούν που έκανε έξαλλα τα στελέχη στο κανάλι του Φαλήρου, οι οποίοι την «έστειλαν» με συνοπτικές διαδικασίες.

The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φτερά και πούπουλα στο Παρίσι! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα