Καθαρίζοντας το πιο βρώμικο αυτοκίνητο στον κόσμο

Προκειμένου να δημοπρατηθεί, ένα Ford F250 έπρεπε να περάσει από 1.000 κύματα καθαριότητας μια και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, είχε φροντίσει να το κάνει να… ξεχάσει τι είναι το νερό.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης χρησιμοποίησε το φορτηγό για δουλειά προφανώς, γεγονός που σημαίνει πως το Ford F250 της ιστορίας μας, έχει περάσει από αμέτρητα εργοτάξια, μαζεύοντας σκόνη και λάσπη σε αμέτρητες ποσότητες. Τώρα

που έφτασε η στιγμή του αποχωρισμού, με την προοπτική να βρεθεί ένας νέος ιδιοκτήτης για το F250, έπρεπε κάπως να μαζευτεί η εικόνα εγκατάλειψης και να επιστρέψει η αίσθηση της καθαριότητας στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Αν κρίνουμε από τις εικόνες του εσωτερικού, ούτε που θέλουμε να φανταστούμε πως θα ήταν το αμάξωμα του συγκεκριμένου F250. Το μόνο που θα θέλαμε να δούμε, είναι να καταλήγει σε κάποιον νέο ιδιοκτήτη, που να έχει λίγο καλύτερη σχέση με τη καθαριότητα και να φροντίζει λίγο παραπάνω το χώρο εργασίας του, έτσι ώστε να μη χρειαστεί ξανά να περάσει όλη η καμπίνα από ατμό προκειμένου να «μαλακώσει» όλη αυτή η βρωμιά ετών και να μπορεί να απομακρυνθεί από τις επιφάνειες της καμπίνας.

The post Καθαρίζοντας το πιο βρώμικο αυτοκίνητο στον κόσμο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα