Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το επόμενο Honda NSX

Η δεύτερη γενιά του NSX έχει αποδειχθεί πως παίζει ιδανικά το ρόλο του «τοτέμ» για τη Honda, η οποία έχει εφοδιάσει το ξεχωριστό της coupe με ό,τι καλύτερο μπορούσε να βάλει σε ένα μοντέλο της.

Ο σχεδιαστής Jordan Rubinstein-Towler υπογράφει αυτό το ψηφιακό concept, το οποίο δημιούργησε με όραμα το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί σχεδιαστικά το σύγχρονο μοντέλο της Honda.

Εννοείται

πως δεν έχει καμία σχέση με την Ιαπωνική εταιρεία και πως το σχέδιό του αποτελεί μια απλή σπουδή που έχει κάνει ο Rubinstein αλλά σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική, το σχέδιο δείχνει πολύ αληθοφανές και με πολλά στοιχεία από αυτά που θα έλεγε κανείς πως αποτελούν την επόμενη μέρα στη σχεδιαστική τοποθέτηση του Ιαπωνικού μοντέλου. Αυτό το NSX της νέας εποχής, είναι σχεδιασμένο να «χτιστεί» πάνω σε ένα μονοκόμματο πλαίσιο από ανθρακόνημα, το οποίο θα φιλοξενεί έναν εγκάρσια τοποθετημένο V6 ατμοσφαιρικό κινητήρα όπως το πρωτότυπο.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα ελκυστικός. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχουν μικροί προβολείς LED που μπορούν να κρυφτούν από τα πάνελ αμαξώματος που μετατρέπονται από αδιαφανή σε διαυγή, αναπαριστώντας – ως σύγχρονη απόδοση- τους αναδιπλούμενους προβολείς του πρώτου NSX. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος χάρη στις καμάρες των πίσω τροχών που εξέχουν, μια λεπτή λυχνία LED σε όλο το πλάτος και την πτέρυγα που ορίζει το συνολικό μήκος του αμαξώματος.

Δείτε ακόμα:

Δικό σας με 280.000€ ένα πολύ σπάνιο Honda NSX Type-R (VIDEO)

McLaren GT VS Ferrari Portofino VS Honda NSX

H Honda φέρεται να εξετάζει ένα νέο SUV

The post Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το επόμενο Honda NSX appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα