Κάνε το Audi A1 σου μοναδικό

08:19 1/2/2020 - Πηγή: NewsAuto

Με πλήρη εξοπλισμό και αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης και συνδυασμών, το νέο Audi A1 είναι ο τέλειος αστικός σύντροφος. Και μάλιστα, χωρίς συμβιβασμό σε στυλ, λειτουργικότητα και ποιότητα.

Το νέο A1 Sportback είναι διαθέσιμο σε μια επιλογή δέκα χρωμάτων τα οποία τονίζουν εντυπωσιακά τη γλώσσα σχεδιασμού. Η οροφή του αυτοκινήτου μπορεί να είναι προαιρετικά σε χρώμα αντίθεσης από την κολώνα Α έως την πίσω αεροτομή.

Παράλληλα, τα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεπτών, οι άκρες του μπροστινού spoiler και τα πλευρικά μαρσπιέ διατίθενται επίσης σε χρώμα αντίθεσης.

Ανάλογα την έκδοση εξοπλισμού – Basic, Advanced ή S line – τα εξαρτήματα στο εξωτερικό διατίθενται σε διάφορους συνδυασμούς. Το μαύρο πακέτο styling τονίζει τον sport χαρακτήρα του αυτοκινήτου της γερμανικής εταιρείας. Με τις επιλογές “Interior advanced”, “Interior design selection” και “Interior S line”, η Audi προσφέρει στους πελάτες της πολυάριθμες δυνατότητες επιλογής χρωμάτων και υλικών.

Νεωτερισμό στο Audi A1 Sportback αποτελεί η δομοστοιχειωτή διάρθρωση των σχεδιαστικών γραμμών, η οποία παρέχει μια ιδιαίτερη ευελιξία – για πρώτη φορά ο επίδοξος αγοραστής του εν λόγω μοντέλου, μπορεί να συνδυάζει ελεύθερα μεταξύ τους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εξοπλισμούς.

The post Κάνε το Audi A1 σου μοναδικό appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords