Ιταλικά ΜΜΕ: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του Marchionne

Μπορεί το FCA Group να μην έχει δώσει επισήμως καμία λεπτομέρεια σχετικά με την ακριβή κατάσταση της υγείας του Sergio Marchionne, ωστόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν πληροφορίες που δεν είναι ενθαρρυντικές.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλοκαναδός μάνατζερ φέρεται να βρίσκεται σε «βαθύ κώμα», πράγμα που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Είναι όμως κάτι που δημοσιεύει το affaritaliani.it αλλά και διάφοροι δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα όπως ο Paolo Madron.

H

Rai κάνει λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση και αναφέρει πως ο Marchionne είναι από τις 28 Ιουνίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης, με τη σύντροφό του Manuela Battezzato και τους γιούς του Allesio Giacomo και Jonathan Tyler στο πλευρό του.

Η είσοδος στους εκπροσώπους του Τύπου έχει απαγορευτεί και όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από την πλευρά του ιατρικού επιτελείου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Τα παραπάνω συνθέτουν τα κομμάτια ενός δυσάρεστου παζλ που μένει να επισημοποιηθεί αν και οι λιγοστές πληροφορίες που βλέπουν σταδιακά το φως της δημοσιότητας, δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως είναι πολύ θολό το τι είδους επιπλοκή μπορεί να υπήρξε αν ισχύει όντως η επίσημη εκδοχή της επέμβασης ρουτίνας στον ώμο του.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr και θα σας ενημερώσουμε για όποια εξέλιξη στην μάχη που δίνει ο 66χρονος μάνατζερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα