Ημέρα της Lamborghini στην Ιαπωνία

Η Lamborghini παρουσίασε επίσημα στην Ιαπωνία την Aventador SVJ κάνοντας το ντεμπούτο του supercar στην ιαπωνική πόλη Yokohama. Την ίδια μέρα γιόρτασαν την Ημέρα Lamborghini, όπου περισσότερες από 200 συγκεντρώθηκαν στη Yokohama.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Εκεί, παρευρέθηκαν

και ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stefano Domenicali, και ο πρεσβευτής της εταιρείας στην Ιαπωνία, Giorgio Starace. Οι ιδιοκτήτες των Lamborghini πήραν μέρος σε μια διαδρομή μέσα και γύρω από το κέντρο της πόλης. Οι λάτρεις της ιταλικής μάρκας απόλαυσαν την παρέλαση των εντυπωσιακών supercar, όπως Miura, Countach, LM002, Diablo, Murcielago, Gallardo, Huracan, Aventador και V8 twin-turbo Urus.

Μετά την διαδρομή στην πόλη, η Lamborghini έκανε ένα μεγάλο πάρτι για όλους, στο οποίο διοργανώθηκε και μια φιλανθρωπική δημοπρασία που βοήθησε να μαζευτούν χρήματα για τα θύματα φυσικών καταστροφών στην Οσάκα, το Χοκάιντο και σε άλλα μέρη της Ιαπωνίας. Όλα τα έσοδα μεταφέρθηκαν απευθείας στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. Παράλληλα, εορτάστηκε και η κατασκευή μιας ακόμα αντιπροσωπείας της Lamborghini, η οποία δημιουργήθηκε πρόσφατα, φτάνοντας πλέον συνολικά τα εννιά σημεία πώλησης των εξωτικών αυτοκινήτων στη χώρα.

«Η Ιαπωνία είναι μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ιάπωνες πελάτες μας για την μακροχρόνια στήριξή τους, οι οποίοι έχτισαν τέτοιους ισχυρούς δεσμούς με τη μάρκα.», δήλωσε ο Domenicali.

Δεν γνωρίζουμε πόσα SVJ της Aventador έχουν διατεθεί για την ιαπωνική αγορά, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κατασκευαστούν συνολικά 900 στις αρχές του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα