Ιδού το νέο προσιτό ηλεκτρικό Dacia

10:11 3/3/2020 - Πηγή: NewsAuto

Το ηλεκτρικό Dacia αναμένεται να διατεθεί το 2021 σε άκρως προσιτή τιμή και θα έχει ελάχιστο κόστος χρήσης.

Γεγονός αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Dacia και σύμφωνα με την εταιρεία

θα αποτελέσει και την πιο προσιτή πρόταση μεταξύ των ηλεκτρικών μοντέλων. Ο λόγος για το Dacia Spring Concept το οποίο φαίνεται ότι ακολουθεί τις βασικές αρχές της γαλλικής εταιρείας που περιλαμβάνουν μοντέρνα, αξιόπιστα και ανθεκτικά μοντέλα σε άκρως δελεαστικές τιμές . Άλλωστε τα 6,5 εκατ. πελάτες της καθιστούν την Dacia μια κορυφαία εταιρεία μεταξύ των ανταγωνιστών.

Ένα Dacia rEVolution

Το ηλεκτρικό concept μοντέλο της Dacia με την ονομασία Spring θα αποτελέσει σύμφωνα με το Renault Group μια προσιτή επιλογή στα ηλεκτρικά μοντέλα που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι το οποίο ωστόσο θα παραμένει πιστό στη φιλοσοφία της μάρκας.

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia θα φιλοξενεί τέσσερις επιβάτες θα προσφέρει άνεση και ευελιξία προσδίδοντας μια αυτονομία άνω των 200 χιλιομέτρων σύμφωνα με το νέο πρότυπο μέτρησης WLTP η οποία εγγυάται μετακινήσεις χωρίς άγχος…

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από το 2021 και αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη επιτυχημένο όχημα για την Dacia καθώς θα φέρει όλη την 10ετή εμπειρία της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτρική κινιτικότητα.

Ένα διαφορετικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης

Το Dacia Spring είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αναμένεται να εισάγει νέα δεδομένα στην αγορά. Οι έντονοι χρωματισμοί, η μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος αλλά και τα δυναμικά στοιχεία στους προφυλακτήρες αλλά και οι συμπαγείς του διαστάσεις το καθιστούν ένα ξεχωριστό SUV που θα είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση χωρίς να παράγει εκπομπές CO2 αλλά και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης.

Οι σχεδιαστές έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου και μάλιστα σε εκείνα που έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί η ταυτότητα της εταιρείας.

Αυτονομία 200 χλμ.

Με τον ηλεκτρικό κινητήρα και την μπαταρία του, προσαρμοσμένη για καθημερινή χρήση, το Dacia Spring σύμφωνα με την εταιρεία ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες της αστικής και προαστιακής κινητικότητας.

Παράλληλα προσδίδει όλα τα οφέλη των ηλεκτρικών οχημάτων που περιλαμβάνουν ευκολία στην οδήγηση, αθόρυβη λειτουργία, μηδενικές εκπομπές CO2 ενώ επίσης χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και είναι απλή η διαδικασία. Το Dacia Spring επίσης προορίζεται και για τις νέες υπηρεσίες διαμοιρασμού οχημάτων αλλά και για εταιρικούς στόλους εξαιτίας της χαμηλής τιμής απόκτησής του η οποία όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η έλευση του ηλεκτρικού Dacia θα ενισχύσει περαιτέρω και το στόλο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του γαλλικού ομίλου που περιλαμβάνει το Zoe, Kangoo ZE και Twizy.

Διαβάστε επίσης:

Ποια εταιρεία θα προμηθεύσει με 5.175 ελαστικά τα λεωφορεία

SUV και Crossover επιλέγουν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Volvo: Κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα

The post Ιδού το νέο προσιτό ηλεκτρικό Dacia appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα