Η πιο σύγχρονη Jaguar XJ6

21:39 8/3/2018 - Πηγή: NewsAuto

Ο ντράμερ από το γνωστό heavy metal μουσικό συγκρότημα Iron Maiden συνεργάστηκε με την Jaguar για να δημιουργήσουν μία custom ‘Greatest Hits’ Jaguar XJ6.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε

για την 50ή επέτειο του μοντέλου XJ σε συνεργασία της Jaguar και του Nicko McBrain. Για να κατασκευαστεί η XJ6 χρειάστηκαν 3.500 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί και περισσότερα από 4.000 κομμάτια για να ανακατασκευαστεί. Η επανασχεδίαση και η αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

«Όλη η διαδικασία γι’ αυτή τη XJ Greatest Hits ήταν εξαιρετική και θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Jaguar Classic. Επίσης, ήταν χαρά να συνεργαστούμε με τον Nicko και ανυπομονούμε να ακούσουμε την αντίδραση από το τελικό αποτέλεσμα.», είπε ο Tim Hannig, ο σκηνοθέτης της Jaguar Land Rover Classic.

Η Jaguar ανακοίνωσε μια λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτή η XJ6. Η λίστα λοιπόν περιλαμβάνει τροποποιημένες στις οπίσθιες πόρτες, προβολείς LED με φώτα ημέρας Halo, οθόνη αφής, ανανεωμένο εσωτερικό, ειδικά διαμορφωμένο σύστημα ήχου και κουμπί εκκίνησης. Είναι η πιο μοντέρνα και σύγχρονη XJ6 που έχουμε δει ποτέ.

Ο Nicko McBrain δήλωσε: «Αυτή είναι η απόλυτη XJ μου, είναι η τρίτη μου και την έχω ονομάσει Johnny 3. Ήταν μια ωραία συνεργασία και με πολύ αγάπη την κατασκευάσαμε μαζί με την Jaguar Classic. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα