Η νούμερο ένα «καυτή γυναίκα» για το 2018!

Σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Maxim ψηφίστηκε η νούμερο πιο καυτή γυναίκα του πλανήτη για φέτος. Ο λόγος για την Kate Upton, η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο της ομορφιάς και κατακτά ακόμα έναν τίτλο.

Το super model από την Αμερική γεννήθηκε στον Άγιο Ιωσήφ του Μίσιγκαν της Αμερικής, στις 10 Ιουνίου του 1992. Το 1999, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Μελβούρνη της Φλόριντα. Είναι κόρη της πρώην πρωταθλήτριας του τένις, Σέλεϊ Άπτον και του διευθυντή γυμνασίων Τζέφ Άπτον. Ο προπάππους της Kate, ήταν ο Φρέντερικ Άπτον, συνιδρυτής της εταιρείας παραγωγής και εμπορίας συσκευών Whirlpool Corporation ενώ ο θείος της Φρεντ Άπτον, είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

«Ξέρεις, δουλέυω πολύ σκληρά με τον εαυτό μου. Να αισθάνομαι όμορφα, να είμαι δυνατή και να εργάζομαι όσο πιο πολύ μπορώ. Το να είμαι πρώτη στη λίστα σας είναι μια μικρή ανταμοιβή για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά», ήταν τα πρώτα λόγια της Kate, όταν οι υπεύθυνοι του περιοδικού της έκαναν γνωστή την πρωτιά της.

Από μικρή ηλικία είχε αγάπη με την ιππασία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να γίνει μέλος της American Paint Horse Association(APHA), να αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο και να κερδίσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα σε ηλικία 13,14 και 18 ετών.

Το 2008, η Kate Upton συνεργάστηκε με το πρακτορείο μοντέλων της Elite Model Management, μέχρι που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG Models. Από το 2008 έως το 2010, ήταν το κεντρικό μοντέλο σε διαφημίσεις κορυφαίων εταιριών, όπως την Garage και την Dooney & Bourke, ενώ για τις χρονιές 2010 και 2011 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της Guess. Το 2011, φωτογραφήθηκε για την συλλεκτική έκδοση του περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit και ονομάστηκε Rookie of the Year από το συγκεκριμένο περιοδικό. Την ίδια χρονιά, τα περιοδικά Esquire και Complex ονόμασαν την Κέιτ Άπτον ως «Γυναίκα του Καλοκαιριού». Για τις ανάγκες του Maxim φωτογραφήθηκε στην έρημο του Ισραήλ και αν κρίνουμε από το εξώφυλλο το αποτέλεσμα θα είναι άκρως αισθησιακό.

Δείτε το εξώφυλλο και παρακάτω φωτογραφίες του super model:

Thanks @maximmag for naming me No1 hottest woman 2018! Shot by the amazing @gilles_bensimon in Israel! #MaximHot100

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 7 Ιούν, 2018 στις 5:09 πμ PDT

#MaximHot100 @maximmag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 7 Ιούν, 2018 στις 1:25 μμ PDT

Desert heat #MaximHot100 @maximmag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 7 Ιούν, 2018 στις 11:28 πμ PDT

Summer is almost here and I’m in love with @yamamayofficial and it’s #confidentbeauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 20 Απρ, 2018 στις 9:23 πμ PDT

Happy 30th Anniversary @voguespain! #vogue30

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 23 Μάρ, 2018 στις 1:11 μμ PDT

Antarctica flashbacks during this cold winter! ❄️ #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 18 Ιαν, 2018 στις 11:18 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις 9 Ιαν, 2018 στις 10:23 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα