Η νέα BMW M4 στην πίστα (video)

20:03 3/7/2020 - Πηγή: NewsAuto

Δείτε το video με ένα από τα πρωτότυπα δοκιμών της νέας BMW M4 να φθάνει στα όρια του έχοντας στο τιμόνι έναν από τους οδηγούς εξέλιξης.

Ελάχιστοι άνθρωποι μέχρι στιγμής είχαν την τύχη να πάρουν μια πρώτη γεύση της πολυαναμενόμενης BMW M3/M4. Βέβαια οι οδηγοί εξέλιξης της BMW έχουν κάνει με τα πρωτότυπα δοκιμών χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου ο χαρακτήρας και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του

νέου αυτοκινήτου να είναι σύμφωνα με το πνεύμα και την παράδοση της BMW M.

Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε την ώρα της αποκάλυψη και η BMW αρχίζει να αποκαλύπτει σταδιακά κάποια πράγματα για τη νέα BMW M3/M4 στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα video που την δείχνει να οδηγείται στο όριο στην πίστα με έναν από τους οδηγούς δοκιμών στο τιμόνι. Το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως σε αντίθεση με τους βασικούς της αντιπάλους από την Audi και την Mercedes-AMG η νέα M3/Μ4 θα προσφέρει την επιλογή εξοπλισμού της με χειροκίνητο κιβώτιο όπως και το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στο video.

Από όσα γνωρίζουμε ως τώρα η νέα M3/M4 θα χρησιμοποιεί τον ίδιο 3.0λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα που βρίσκουμε στις X3 M και X4 M ενώ θα υπάρχουν δύο εκδόσεις με 480 και 510 ίππους στην έκδοση Competition. Στη βασική της έκδοση η M3/Μ4 θα παραμείνει πισωκίνητη όμως η έκδοση Competition θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και τετρακίνησης xDrive ενώ θα συνοδεύεται αποκλειστικά από αυτόματο 8άρι κιβώτιο.

The post Η νέα BMW M4 στην πίστα (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα