Η μεγάλη επιστροφή: O Sebastien Loeb ξανά στο WRC

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Citroen, ο Sebastien Loeb, 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Ράλι, θα επιστρέψει το 2018 στους αγώνες οδηγώντας το νέο Citroen C3 WRC.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Ο 43χρονος θρύλος των αγώνων Ράλι θα συμμετάσχει το 2018 σε τρεις επιλεγμένους αγώνες, το Ράλι του Μεξικό τον Μάρτιο,

καθώς και το Ράλι της Κορσικής και της Ισπανίας.

Ήδη, ο Loeb έχει δοκιμάσει το Citroen C3 WRC και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου «Όλοι ήταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα –και εγώ πάνω απ’ όλα– όποτε η συμμετοχή μου στους 3 αυτούς αγώνες το 2018 ήταν το φυσιολογικό επακόλουθο. Τα συναισθήματα που λαμβάνεις όταν οδηγείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο WRC είναι από τα πιο έντονα που έχω ζήσει και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που οδήγησα το νέο αγωνιστικό».

H Citroen το 2018 θα συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα με δύο οδηγούς, τον Kris Meeke που θα λάβει μέρος και στους 13 αγώνες, αλλά και τον Craig Breen που θα συμμετάσχει στους 10 (στους υπόλοιπους 3 οδηγός θα είναι ο Loeb). Θα υπάρχει και ένα τρίτο C3 WRC με τον Khalid Al-Qassimi, που θα λάβει μέρος όμως σε συγκεκριμένους αγώνες.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που ο Loeb συμμετείχε σε αγώνα WRC ήταν το 2015 στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, όταν και εγκατέλειψε ύστερα από ένα χτύπημα σε βράχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα