Η απάθεια του Kimi και το ντελίριο των εκφωνητών (videos)

12:06 2/9/2018 - Πηγή: NewsAuto

Ο Kimi Raikkonen πανηγύρισε στη Μόντσα την πρώτη φετινή του pole position, που είναι επίσης η πρώτη από πέρυσι στο Μονακό και συνολικά 18η στην καριέρα του στη Formula 1. Αν και η λέξη «πανηγύρισε», μάλλον είναι υπερβολή για τον οδηγό της Ferrari!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Παρότι οι μάχες των κατατακτήριων δεν είναι και το δυνατό σημείο για τον Φιλανδό (είναι χαρακτηριστικό πως η προηγούμενή του, αυτή

του Πριγκιπάτου το 2017 είχε έρθει μετά από 129 προσπάθειες!), όπως μπορείτε να ακούσετε στο video που ακολουθεί και το οποίο μοιράστηκε η επίσημη τηλεόραση της Formula 1, σχεδόν δεν αντέδρασε!

Εκεί που οι συνάδελφοί του πανηγυρίζουν με διάφορους ευφάνταστους τρόπους, αυτός απάντησε στο καλά νέα που του μετάφερε ο μηχανικός του με ένα απλό «ευχαριστώ».

Is this the most Kimi reaction ever? #ItalianGP pic.twitter.com/btCiUIOGeI

Formula 1 (@F1) September 1, 2018

Κλασικός Kimi! Θέλετε όμως να δούμε και το αντίθετο άκρο; Δείτε στο video που ακολουθεί πως αντέδρασαν οι Φινλανδοί τηλεσχολιαστές του MTV3 στην επιτυχία του οδηγού τους, πιστοποιώντας πως αυτές οι «παγωμένες» αντιδράσεις δεν είναι σκανδιναβικό γνώρισμα αλλά κομμάτι του χαρακτήρα του Iceman!

Sound UP

Listen in as Finland’s MTV3 commentators react to Kimi Raikkonen’s pole at Monza. You won’t be disappointed #ItalianGP pic.twitter.com/HGEhuS5H86

Formula 1 (@F1) September 1, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα