Η SsangYong ανανεώνει το Tivoli

14:07 6/4/2019 - Πηγή: NewsAuto

Τέσσερα χρονιά μετά την επίσημη πρώτη του Tivoli, η SsangYong προχωρά σε μία σειρά από αναβαθμίσεις, τόσο αισθητικής μορφής, όσο και σε ότι αφορά τα τεχνικά μέρη, με σημαντικότερη αυτή της νέας γκάμας κινητήρων.

Πιο συγκεκριμένα, το κορεάτικο crossover θα διατίθεται πλέον με βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα σύνολα 1,6 λίτρων, που θα πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6c. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα έχουν την επιλογή των εκδόσεων SE και EX,

σε ότι αφορά τον κινητήρα βενζίνης, ενώ οι εκδόσεις ELX και Ultimate θα προσφέρονται και με τον diesel, ενώ η τελευταία θα διαθέτει αυτόματο κιβώτιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της εταιρείας, διεξήχθη έρευνα αγοράς, από την οποία βγήκε ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί σε γενικές γραμμές αναλλοίωτη η εμφάνιση του Tivoli, που όμως θα διαθέτει πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού, ακόμα και από τη βασική έκδοση. Έτσι, στάνταρ πλέον θα είναι ο αυτόματος κλιματισμός, το cruise control, οι επτά αερόσακοι, το αυτόματο σύστημα πέδησης, ενώ δεν λείπουν το σύστημα πολυμέσων και το ηχοσύστημα με πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay. Να αναφέρουμε ότι αισθητικά, το ανανεωμένο Tivoli διαθέτει ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, ενώ η έκδοση XLV, που προσφέρει μεγαλύτερους χώρους επιβατών και αποσκευών, θα συνεχίσει να υφίσταται.

The post Η SsangYong ανανεώνει το Tivoli appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα