Η SEAT στηρίζει την ισπανική εθνική ομάδα (vid)

H SEAT αποτελεί τον επίσημο χορηγό της ισπανικής εθνικής ομάδας φέτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ισπανία αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, εναντίον της Πορτογαλίας την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

«Είμαι αγόρι πόλης. Είμαι αγόρι. Είμαι ομοφυλόφιλος. Είμαι οπαδός ποδοσφαίρου. Ας γίνουμε όλοι μέρος μίας μεγάλης ομάδας». Αυτός είναι

ένας από τους στίχους που αφιερώνονται στην ομάδα στο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

«Θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους και να τους θυμίζουμε την αίσθηση της ενότητας και της ομαδικής εργασίας που προωθεί η Εθνική ομάδα», δήλωσε ο κ. Mikel Palomera, Γενικός Διευθυντής της SEAT. Επίσης, είπε ότι «το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για τη SEAT. Αξίες όπως η έντονη επιθυμία για υπεροχή, η σκληρή δουλειά, η ομαδική εργασία και η απαραίτητη αντοχή ταιριάζουν απόλυτα με αυτές της μάρκας. Με τη χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στον ισπανικό λαό και να δείξουμε πόσο περήφανοι είμαστε ως κομμάτι αυτής της χώρας».

Τον περασμένο μήνα, η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μέχρι το Μάρτιο του 2021. Η συμφωνία τους περιλαμβάνει δραστηριότητες προώθησης με τους παίκτες καθώς και παραμένει το «επίσημο αυτοκίνητο» για την εθνική ομάδα.

Η Ισπανία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2010 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA το 1964, το 2008 και το 2012. Για να δούμε φέτος…

Keywords
Τυχαία Θέματα