Η Mercedes-AMG A45 ντριφτάρει στον πάγο

Η Mercedes εξακολουθεί να δείχνει teasers για την νέα A45 AMG, αυτή τη φορά ένα νέο θεαματικό video, δείχνει δύο πρωτότυπα να πλαγιολισθαίνουν στον πάγο σε μία παγωμένη λίμνη στην Σουηδία.

Η νέα κορυφαία έκδοση της Mercedes

A-Class και του… μικρότερου μοντέλου της AMG, δοκιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό καθώς οι Γερμανοί θέλουν να παρουσιάσουν την νέα A45 AMG ως την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία. Με την προηγούμενη A45 να είναι ένα από τα πρώτα «hyper hatches», η Mercedes θέλει η δεύτερη γενιά της baby AMG να είναι παραπάνω από μία κορυφαία επιλογή.

Ο Tobias Moers, ο προϊστάμενος της AMG, έχει επιβεβαιώσει ότι η νέα A45 θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη οκτώ ταχυτήτων και ένα ολοκαίνουριο σύστημα τετρακίνησης 4Matic, με λειτουργία Drift για να επιτρέψει στον οδηγό άφθονο παιχνίδι, όπως δείχνει τέλεια το παρακάτω βίντεο.

Η ισχύς θα παρέχεται από μια βελτιωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου κινητήρα 2.000 κ.εκ. ο οποίος θα αποδίδει 388 ίππους στην βασική του έκδοση και 421 ίππους στην έκδοση S. Οι τεχνικές διαφορές μεταξύ της A35 και της A45 θα είναι μεγαλύτερες από ό, τι αρχικά αναμενόταν, καθώς θα περιλαμβάνουν όχι μόνο ένα διαφορετικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και κινητήρα, αλλά και ενισχυμένο πλαίσιο και αμάξωμα σύμφωνα με τον διευθυντή της AMG.

Η απόδοση των 400 ίππων σε ένα hatchback θα ακουγόταν παράλογη μόλις πριν από λίγα χρόνια, αλλά τα μοντέλα των AMG της Mercedes, RS3 της Audi και M2 της BMW δημιούργησαν μια εντελώς νέα και πολύ συναρπαστική κατηγορία.

The post Η Mercedes-AMG A45 ντριφτάρει στον πάγο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα