Η McLaren Senna καταρρίπτει το ρεκόρ γύρου στο Hockenheim

Χρειάζεστε καλύτερη απόδειξη πως η McLaren Senna είναι ένα απόλυτο τέρας στα χέρια ενός έμπειρου – με άγνοια κινδύνου – οδηγού; Λοιπόν, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος, καθώς μόλις έσπασε το ρεκόρ ταχύτερου γύρου για τα αυτοκίνητα παραγωγής στην πίστα του Hockenheim.

Πριν προχωρήσουμε με τις απαραίτητες πληροφορίες, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ήταν ένας ανεπίσημος γύρος από τον Christian Gebhardt του SportAuto πίσω από τα πηδάλια. Το βρετανικό supercar πέρασε τη γραμμή τερματισμού γράφοντας τον εκπληκτικό χρόνο 1: 40.79, ο οποίος, σύμφωνα με το FastestLaps,

την καθιστά αυτομάτως 5 δευτερόλεπτα ταχύτερη από τη Ferrari 488 Pista.

Το βάθρο ολοκληρώθηκε με την Porsche 911 GT3 RS, η οποία σημείωσε στο γύρο 1: 46,00, με τον ίδιο οδηγό πίσω από το τιμόνι, ενώ ακολούθησαν στην κατάταξη τα Chevrolet Corvette ZR1, Lamborghini Aventador SVJ και Radical RXC Turbo. Ο Gebhardt οδήγησε επίσης τη Mercedes-AMG GT R Pro στην πίστα με την οποία χρειάστηκε 1: 48.00, καθώς και τις McLaren 600LT και Lamborghini Huracan Evo οι οποίες ολοκλήρωσαν τη διαδικασία σε 1: 48.90 και 1: 49.00, αντίστοιχα. Τέλος, ο χρόνος που απαίτησε η “αδελφή” 720S ήταν 1: 48,20.

Προϊόν τελευταίας εσοδείας, η Senna, μπορεί να μην είναι μια από τις πιο διακριτικές σχεδιαστικά εκτελέσεις εκεί έξω, αλλά είναι ικανή για πολύ εντυπωσιακή απόδοση. Ο 4.0 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρας αποδίδει 800 ίππους και ροπή 800 Nm παρακαλώ, εκτοξεύοντας το supercar από στάση στα πρώτα 100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα (για τα 200 km/h ο χρόνος σταματά στα 6,8 δευτερόλεπτα). Η μέγιστη ταχύτητα του supercar που πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο Ayrton Senna είναι 335 km/h.

The post Η McLaren Senna καταρρίπτει το ρεκόρ γύρου στο Hockenheim appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα