Η BMW X3 M με ελάχιστο καμουφλάζ

Η BMW X3 M, η κορυφαία έκδοση του SUV της βαυαρικής μάρκας, βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης. Και στο πρόσφατο τεστ που έκανε στο απόλυτο πεδίο δοκιμών, το σιρκουί του Νίρμπουργκρινγκ, «συνελήφθη» με ελάχιστο πλέον καμουφλάζ.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε το CarScoops και που η απόλυτη X3 απαθανατίζεται να «γράφει» χιλιόμετρα στην «Πράσινη Κόλαση», το

καμουφλάζ περιορίζεται στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες καθώς και το σπόιλερ οροφής – κοινώς στα μέρη που αλλάζουν!

Σε σχέση με το απλό μοντέλο λοιπόν, είναι εμφανής παρά το καμουφλάζ η διαφορετική σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα, που έχει μεγαλύτερους αεραγωγούς, το σποιλερ και τον πίσω προφυλακτήρα, που έχει στο κάτω μέρος, ακροβολισμένες διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Η BMW X3 M θα προσφέρεται όπως όλα τα «M» μοντέλα, με πιο σπορ ανάρτηση και αποδοτικότερο σύστημα πέδησης. Όσο για την κινητήρια δύναμη, ακόμα οι Γερμανοί δεν έχουν αποκαλύψει τα πλάνα τους αλλά φημολογείται πως θα τοποθετήσουν στο εν λόγω μοντέλο τον νέο S58 κινητήρα, που είναι 3λιτρος υπέρ-τροφοδοτούμενος και που στη συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να φτάνει ακόμα την απόδοση των 460 ίππων!

Keywords
Τυχαία Θέματα