«Γυαλιά-καρφιά» δεκάδες Audi από την έκρηξη στη Βηρυτό (video)

Από την έκρηξη στη Βηρυτό δεν γλίτωσε και μια αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας, η οποία υπέστη ανυπολόγιστες ζημιές.

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε το καλοκαίρι στη Βηρυτό, η οποία στοίχισε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων και «εξαΰλωσε» χιλιάδες σπίτια

και καταστήματα.

Το εφιαλτικό σκηνικό επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες, καταστροφικές ήταν και οι συνέπειες για μια αντιπροσωπεία της Audi.

Ειδικότερα, τα υλικά που εκσφενδονίστηκαν ως αποτέλεσμα της έκρηξης προσγειώθηκαν με σφοδρότητα πάνω στα δεκάδες μοντέλα που ήταν τοποθετημένα σε μια ταράτσα κτηρίου, καταστρέφοντάς τα εντελώς.

Πρόκειται για μια σειρά από μοντέλα A3 σεντάν, Α4, Α5, Α6 και Α8, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πολλά από τα υπόλοιπα μοντέλα που φιλοξενούντο στην αντιπροσωπεία, ευτυχώς, βρισκόταν σε υπόγειο τμήμα.

Υπενθυμίζεται πως η έκρηξη προκλήθηκε κατόπιν ανάφλεξης 2.750 τόνων νιτρικής αμμωνίας που ήταν επί χρόνια αποθηκευμένη στο λιμάνι της Βηρυτού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πληγείσα αντιπροσωπεία της Audi βρισκόταν σε πολύ κοντινό σημείο, γεγονός που κατέστησε τις ζημιές αναπόφευκτες.

Υπενθυμίζεται πως το ωστικό κύμα της έκρηξης «τρομοκράτησε» ακόμα και τους οδηγούς που βρίσκονταν καθοδόν, με τις εικόνες πραγματικά να κόβουν την ανάσα.

Θυμηθείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Audi On Demand: Ένα Audi για κάθε περίσταση

Ο Όμιλος VW δεν πουλά τις Ducati και Lamborghini

Οδηγούμε το Audi RS4 Avant

The post «Γυαλιά-καρφιά» δεκάδες Audi από την έκρηξη στη Βηρυτό (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα