Γιατί το 500L είναι η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία του;

Κάθε κατηγορία έχει σήμερα πολλές επιλογές να προσφέρει. Για όλα τα γούστα, για όλες τις ανάγκες αλλά και για όλες τις τσέπες. Για να γλιτώσετε από το… ψάξιμο, σας παρουσιάζουμε πέντε λόγους που καθιστούν το Fiat 500L την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία του.

1 ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Το 500L έχει εξελιχθεί, για να σας φέρει περισσότερο χώρο και περισσότερη γοητεία. Ποιος είπε πως οι χώροι δεν συνδυάζονται με χαρακτήρα; Έτσι λοιπόν το 500L ξεχωρίζει με νέο σχεδιασμό στο εξωτερικό, νέες χρωμιωμένες λεπτομέρειες, νέα

LED φώτα ημέρας και νέες ζάντες αλουμινίου. Ειδικά για το 500L Cross έχουμε νέες λεπτομέρειες με μεταλλικό φινίρισμα.

2 ΑΝΕΣΗ
Το 500L υπόσχεται περισσότερη άνεση, με νέο εσωτερικό σχεδιασμό, αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων, νέο σύστημα info-τηλεματικής, νέες επενδύσεις για τα καθίσματα και τα ταμπλό. Είναι ένα κομψό MPV που παρέχει 3.17 κυβικά μέτρα χώρου στην καμπίνα του.

3 ΠΙΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ
Χάρη στο σύστημα Cargo Magic Space όπου το πάτωμα του πορτ-παγκάζ ρυθμίζεται σε ύψος και μπορείτε έτσι να διαχωρίσετε τον χώρο προς τα πάνω, με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Τα 455 lt του χώρου αποσκευών καλύπτουν κάθε οικογενειακή ανάγκη αλλά ακόμα και για extreme καταστάσεις, με την αναδιπλώμενη πλάτη του πίσω καθίσματος, μπορείτε να έχετε έως και 1480 lt χώρου αποσκευών! Ειδικά το 500L Wagon, με μήκος 4375mm, προσφέρεται και με επταθέσια διάταξη και είναι το πιο ευρύχωρο 500 που υπήρξε ποτέ! Ο χώρος φόρτωσης αγγίζει τα εντυπωσιακά 638 lt με διαμόρφωση 5 θέσεων και μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 1704 με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

4 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πλούσια η τεχνολογική φαρέτρα του 500L, που περιλαμβάνει δορυφορική πλοήγηση, το σύστημα Uconnect LIVE, το my:CAR για να παρακολουθείτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας μέσω smartphone, νέα TFT οθόνη στην κεντρική κονσόλα, έξυπνη κάμερα οπισθοπορείας, Autonomous City Break, ESC με ASR/MSE, Hull Holder κ.α.

5 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
Εδώ η Fiat προσφέρει πληθώρα επιλογών. Με βάση τον βενζινοκινητήρα Fire 1.4lt 95 ίππων, δύο diesel επιλογές, τον Multijet II χωρητικότητας 1.3 lt 95 ίππων που συνδυάζεται είχε με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με το αυτόματο Dualogic και ο 1600άρης Multijet ΙΙ απόδοσης 120 αλόγων και τέλος, τον καινοτόμο υπέρ-τροφοδοτούμενου TwinAir 0.9lt διπλού καυσίμου CNG.

Στην έκδοση 500L Cross διαλέγετε ανάμεσα στους πετρελαιοκινητήρες 1.3 και 1.6 lt απόδοσης 95 και 120 ίππων αντίστοιχα, ο πρώτος με το Dualogic κιβώτιο, ο δεύτερος με μηχανικό.
Τέλος στο 500L Wagon είναι διαθέσιμοι και τα δύο παραπάνω κινητήρια σύνολα, μόνο που στο μικρότερης χωρητικότητας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ή το Dualogic.

Keywords
Τυχαία Θέματα