Γιατί να προτιμήσετε το νέο KIA Sportage 48V Hybrid;

Η επιτυχημένη πορεία του Sportage συνεχίζεται, με την Kia Motors να το προσφέρει πλέον σε ήπια υβριδική έκδοση με diesel κινητήρα, που το κάνει πιο ελκυστικό από ποτέ.

Συγκεκριμένα, ακολουθούν πέντε λόγοι γιατί πρέπει να εξετάσετε πολύ σοβαρά το καλαίσθητο crossover της κορεάτικης μάρκας, ειδικά στη συγκεκριμένη έκδοση… δύο σε ένα.

1 Επιδόσεις
Το Sportage 48V Hybrid έχει τις ίδιες υψηλές επιδόσεις που έχει και ένας

πετρελαιοκινητήρας. Αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ υψηλή ροπή σε μεγάλο φάσμα στροφών του κινητήρα, χωρίς όμως να κουράζεται το ίδιο ο κινητήρας.

2 Μειωμένες εκπομπές ρύπων
Ο ηλεκτροκινητήρας υποβοηθά το συμβατικό κινητήρα, κάνοντάς τον να δουλεύει πιο ομαλά. Επιτρέπει επίσης στη μηχανή να σβήνει πιο συχνά, πράγμα που οδηγεί σε χαμηλότερη εκπομπή ρύπων και καθαρότερο αέρα για όλους.

3 Μειωμένο κόστος μετακίνησης
Η χρήση λιγότερων καυσίμων δεν σηματοδοτεί κάτι καλό μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για τα οικονομικά σας. Η βελτιωμένη κατανάλωση κασυσίμου, που μπορεί να φτάσει μέχρι 10% μεταφράζεται σε λιγότερα έξοδα για καύσιμα.

4 Ευχάριστη εμπειρία οδήγησης
Η βοήθεια από τον ηλεκτροκινητήρα σημαίνει ότι ο βασικός κινητήρας δεν χρειάζεται να λειτουργεί τόσο σκληρά και αυτό κάνει κάθε διαδρομή περισσότερο ήσυχη. Η προστιθέμενη ροπή κάνει ευκολότερη την επιτάχυνση, προσφέροντας μία πιο ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

5 Μειωμένο κόστος κτήσης
Λόγω του υβριδικού του χαρακτήρα, το νέο Sportage Hybrid προσφέρει
οικονομικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με ένα συμβατικό όχημα.
Πιο συγκεκριμένα:
– 50% μειωμένο ΕΤΤ
– Μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας
– 7 χρόνια εγγύηση

The post Γιατί να προτιμήσετε το νέο KIA Sportage 48V Hybrid; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα