Φήμες για μεγάλο SUV από την Jaguar

Αρκετά κοντά στην υλοποίηση φαίνεται πως βρίσκεται το σχέδιο για τη δημιουργία ενός μεγάλου coupe SUV με την ονομασία J-Pace από την Jaguar.

Οι φημολογία σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα θέλει την J-Pace να παρουσιάζεται το 2021 ως αντίπαλος των BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe, Audi

Q8 και Porsche Cayenne Coupe.

Το νέο μοντέλο πιθανότατα θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLA και θα έχει υβριδική μονάδα ισχύος με εξακύλινδρο turbo κινητήρα που θα δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς και ηλεκτροκινητήρα που θα κινεί τους πίσω. Μάλιστα στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία το αυτοκίνητο θα έχει μια αυτονομία της τάξης των 80 χιλιομέτρων. Πάντως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν και μικρότερες εκδόσεις με τετρακύλινδρο κινητήρα όπως και κάποια μελλοντική ηλεκτρική έκδοση.

Το μέγεθος της J-Pace θα είναι μεγαλύτερο από αυτό της F-Pace και το πιθανότερο είναι να πλησιάζει τα 5 μέτρα μήκους με αντίστοιχα βέβαια γενναιόδωρους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Βέβαια μάλιστα θεωρείται η υιοθέτηση της κορυφαίας ψηφιακής τεχνολογίας όπως και των πιο προηγμένων συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της JLR.

The post Φήμες για μεγάλο SUV από την Jaguar appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα